Nainen palasi kotiin viikon lomalta ja "sai melkein sydänkohtauksen" – alusvaatelaatikosta kuului mystisiä ääniä

1:50

Naisen yllätys oli melkoinen, kun viikon lomamatkan jälkeen alusvaatteiden seasta löytyi kissa. Tarina on levinnyt Twitterissä ja siitä uutisoivat useat median, kuten Mirror ja The Poke.

Miksi kissa kehrää? Katso yllä oleva video!

Tracy oli juuri palannut kotiin viikon lomamatkaltaan myöhään sunnuntai-iltana. Hän tervehti kahta lemmikkikissaansa, ja meni suoraan sänkyyn nukkumaan.

Aamulla, kun nainen heräsi, hän kohtasi kuitenkin aikamoisen säikähdyksen. Hän kuuli mystisiä ääniä alusvaatelaatikostaan.

Tracylla ei ollut hajuakaan, mistä oli kysymys, ennen kuin hän avasi alusvaatelaatikkonsa. Siellä lymyili naapureiden kadonnut kissa, joka oli käpertynyt hänen alusvaatteidensa joukkoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissa livahti sisään

Tracyn naapuri Stu, joiden kadonnut kissa, Steve, on, jakoi tarinan Twitteriin. Hän kertoo, kuinka he olivat etsineet kissaa sekaisin huolesta viikon ajan tietämättä, että kissa oli aivan naapurissa.

– Siitä, mitä olemme onnistuneet saamaan kasaan, sen on täytynyt tapahtua jotenkin näin, Stu kirjoittaa Twitterissä.

– Viime lauantaina lounasaikaan me päästimme sen ulos "terveyskävelylleen", ja se meni vapautta kohti, kuten se yleensä menee. Joko matkalla pois tai takaisin jonkun on täytynyt säikäyttää hänet.

Silloin Steve oli juossut Tracyn avonaisesta takaovesta sisään taloon. Tracy oli huomannut kissan ja saanut sen hätistettyä kotoaan.

Jossain vaiheessa kissa oli kuitenkin ilmeisesti onnistunut pääsemään takaisin sisään naisen huomaamatta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hänellä ei ollut aavistustakaan, että se oli siellä"

Samana iltana Tracy lähti viikon lomamatkalle. Hänen ystävänsä kävi viikon ajan kaksi kertaa päivässä ruokkimassa naisen kaksi kissaa.

– Sunnuntaiaamuna hänen ystävänsä tuli ruokkimaan hänen kissansa. He olivat sopineet, että siitä ei olisi haittaa, jos ne pysyisivät sen viikon sisällä, joten takaovi pysyi suljettuna ja Steve pysyi sängyn alla, Stu kertoo Twitterissä.

– Ja tätä jatkui koko viikon. Tietenkään se [Steve] ei nähnyt nälkää, koska se  jakoi ruoan kahden siellä asuvan kissan kanssa. Se käytti heidän pientä tarjotintaan. Ja se teki itselleen mukavan pesän hänen alusvaatelaatikkoonsa.

– Koko tämän ajan ystävä, joka tuli ja ruokki kissat, ei kertaakaan nähnyt vilaustakaan siitä ja hänellä ei ollut aavistustakaan, että se oli siellä. Hän oli ehkä hiukan huolissaan siitä määrästä, jota ne söivät. Plus siellä oli paljon kakkaa vain kahdelle kissalle.

– Joten naapurimme tuli kotiin myöhään sunnuntai-iltana, tervehti kahta kissaansa ja meni nukkumaan. Maanantaiaamuna hän kuuli jotakin hänen lipastossaan, katsoi ja sai melkein sydänkohtauksen.

Lähteet: Twitter, Mirror, The Poke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja