Emman kissakuvat hämmentävät somessa: ”Ilmeisesti kissa asuu katossa"

Vili toimii terapiakissana vanhainkodissa 1:21

Australialaisessa eläinkodissa katosta kurkistelee kissa.

Yllä olevalla videolla Vili, joka toimii terapiakissana vanhainkodissa.

21-vuotias Emma Campbell jakoi erikoiset kissakuvat Twitterissä. Skotlantilainen Emma kertoo ystävänsä äidin olleen käymässä kodittomista eläimistä huolta pitävän Animal Welfare Leaguen tiloissa Australiassa, kun hän sai kuulla yhden lemmikeistä asustelevan erikoisessa paikassa.

"Ilmeisesti siellä on kissa, joka asuu katossa", Emma kertoi twiitissään, joka on ansainnut jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–  Ystäväni äidillä ei ole mitään tietoa siitä, eikä Animal Welfare Leaguekaan tiedä siitä juuri mitään. He kyllä tietävät, että kissa saa ruokaa ja paijauksia, mutta siinä kaikki, mitä he tietävät, Emma kertoo kissan taustoista Mashable-sivustolle.

"Saattaa vierailla vain ruoan vuoksi"

Emma lisää, ettei hän ole täysin varma siitä, asuuko kissa todella katossa, vai oliko tämä vain vierailemassa. Naisen tietojen mukaan kissalle jätetään iltaisin ruokaa, mutta kukaan ei ole varma, mistä kissa on tullut.

– Se saattaa vierailla vain ruoan vuoksi.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kattokissa, sillä aiemmin myös japanilainen Twitter-käyttäjä jakoi kuvan työpaikkansa karvaisesta vakoojasta.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat