Nainen otti siemauksen punaviiniä ja kuoli – tutkinta paljasti tappavan terästyksen

Vauva kuoli kovien huumeiden yliannostukseen – äitiä syytetään kuolemasta 1:22
Videolla kerrotaan vauvasta, joka kuoli kovien huumeiden yliannostukseen.

Belgialainen nainen kuoli otettuaan huikan viiniä. Kävi ilmi, että viinipulloa oli peukaloitu ja sinne oli lisätty nestemäistä ekstaasia, kertoo The Brussels Times.

41-vuotias nainen oli silminnäkijöiden mukaan ottanut vain yhden siemauksen kohtalokseen koitunutta punaviiniä. Punaviini oli ollut niin pahaa, että nainen oli tyhjentänyt pullon sisällön viemäriin.

Hetkeä myöhemmin nainen menetti tajuntansa. Paikalla olijat soittivat hätänumeroon. Nainen vietiin sairaalaan, jossa hän kuoli viisi päivää myöhemmin.

Viiniä oli käytetty huumeiden salakuljettamiseen

Syy tappavan viinin pahalle maulle selvisi kuolinsyytutkimuksessa.

Naisen verestä löytyi runsaasti MDMA:ta ja MDA:ta. Ne ovat amfetamiinista johdettuja huumausaineita. Koska nainen ei ollut koskaan käyttänyt huumeita, päättelivät tutkijat, että aineita oli viinissä.

Punaviinipulloja oli käytetty nestemäisen ekstaasin salakuljettamiseen. Luultavasti viini oli sisältänyt paljon huumetta, joka nestemäisenä myös vaikuttaa ottajaansa nopeammin.

Tapaus sattui viime vuonna, mutta syyttäjänvirasto odotti helmikuun loppuun asti ennen kansalaisten varoittamista.

Älä juo viiniä, jonka korkkia on peukaloitu

Kyseisen viinin kerrotaan olevan Black & Biancon Red Merlot Cabernet Sauvignon vuosikertaa 2016. Brändin viinipulloissa on musta korkki. Menehtyneen naisen tapauksessa pullon peukalointi oli havaittavissa ulkoisesti ainoastaan puisesta korkista.

Belgian viranomaiset ovat varoittaneet viininystäviä pitämään silmällä viinipullojen korkkeja siltä varalta, että ne on vaihdettu. Black & Bianco huomauttaa verkkosivuillaan, että mustan korkin lisäksi brändin juomat tunnistaa korkkiin painetusta logosta.

Jos korkkia on peukaloitu, ei viiniä tule juoda.

Lue myös:

    Uusimmat