Nainen kävi yli 150 kertaa Tinder-treffeillä – paljastaa kamalimmat deittimokat

Deittailun konkari kertoo, mikä Tinder-treffailussa toimii – ja mikä puolestaan tökkii pahemman kerran.

Mel DeLancey on oikea konkari mitä tulee nettideittailuun: hän kokeillut monia erilaisia deittailualustoja, joista yksi on Suomessakin suurta suosiota nauttiva Tinder.

Ja kokemusta naiselta myös löytyy – Melin takana on nimittäin yli 150:t Tinder-treffit. Millaisia vinkkejä hän haluaa jakaa kanssasisarilleen ja -herroilleen?

Miten aloittaa keskustelu?


Kaikkein pahin moka on aloittaa keskustelu seksuaalissävytteisesti tai kysyä ”Miten menee?” – tätä mieltä Mel on. Kyseiseen kysymykseen kun voi vastata vain yksioikoisella tavalla.

Paras tapa onkin kysyä jotain persoonallista tai sellaista, mikä tuo esille sen, että luit matchsisi profiilikuvauksen. Jos esimerkiksi hän kirjoittaa tykkäävänsä karaokesta, kysy häneltä, mikä on hänen lempibiisinsä ja niin edelleen. Osoita olevasi kiinnostunut hänestä ihmisenä!

Milloin toista kannattaa pyytää ulos, treffeille?

Mitäs sitä turhia hötkyilemään: Melin mukaan treffejä kannattaa ehdottaa kolmen tai neljän edestakaisen viestin jälkeen, jolloin välillänne on ollut jo pienimuotoinen keskustelu. Liian suorasukainen ”hengaillaanko tänä iltana?” ei kuitenkaan ole hyvä idea, jos etsit sitä oikeaa.

Millaisia treffi-ideoita suositellaan?

Ensimmäisiksi treffeiksi Mel ei suosittele illallishetkeä. Kun et tunne toista, ruokailu tämän kanssa voi tuntua entistäkin epämukavammalta: eikä paikalta pääse edes karkaamaan yhtä helposti, jos niikseen tulee.

Suosi mieluummin rennompaa tapaamista esimerkiksi drinkkien tai kahvikupposen äärellä. Ja tiedä häntä, jos vaikka päädytte vielä päivälliselle, jos juttu vain luistaa.

Mel myös muistuttaa olemaan selkeä. Ehdota tarkka aika ja paikka – se on hänen mukaansa seksikästä.

Toinen asia, mistä hän muistuttaa on unohtaa (vara)suunnitelmat: jos sinulla on samana iltana jo muutakin menoa, ole rehellinen ja kerro siitä. Ei ole mieltäylentävää tulla treffeille ja saada kuulla, että deitti on aikeissa poistua ennen aikojaan – varsinkin jos olit itse valmistautunut pitkiin treffeihin, joiden tarkoituksena olisi tutustua paremmin.

Miehet, miksi teidän on niin vaikea näyttää todellisia tunteitanne?

4:59

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja