Näin röyhkeää autovarkautta on harvoin saatu videolle – myyjä seurasi epäuskoisena, kun "asiakas" ajoi Corvetten ulos liikkeestä

Tässä on alle 60 000 dollarin Corvette C8 4:02
Alle 60 000 dollarin Chevrolet Corvette C8 on noussut Yhdysvalloissa niin isoksi hitiksi, että autoliikkeet myyvät sitä kymppitonneja suositushintaa kalliimmalla.

Yhdysvalloissa kuvatulla videolla autoliikkeen asiakas ei tyydy pelkkään esittelyyn, vaan napsauttaa urheiluauton ovet lukkoon ja ajaa sen pihalle liikkeestä.

Virginialaisessa Chevrolet-liikkeessä todistettiin pari viikkoa sitten jos ei nyt täysin ennenkuulumatonta, niin ainakin todella poikkeuksellista tapahtumaa.

Jutun perästä löytyvällä videolla automyyjä on juuri päästänyt asiakkaan istumaan uuden Corvette C8:n ratin taakse ja antanut tälle avaimet käteen. Tarkoituksena ei kuitenkaan ollut lähteä hupiajelulle, vaan ilmeisesti vain esitellä autoa sisältä.

Ennen kuin myyjä ehti kissaa sanoa, oli "asiakas" lukinnut auton ovet ja käynnistänyt Corvetten.

Tämän jälkeen hän ajoi auton ulos liikkeestä myyjien ja muiden asiakkaiden katsellessa vieressä epäuskoisina.

Videon kuvatekstin sekä alle jätettyjen kommenttien mukaan varas ei ehtinyt ajaa Corvettella paria korttelia pidemmälle ennen kuin poliisi nappasi hänet. Ja ihmekös tuo, sillä punainen Corvette C8 mustilla ralliraidoilla ei ole se kaikkein huomaamattomin kulkuneuvo.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat