Mainos

”Näin lähestyt kuulokkeita päässään pitävää naista” – miesbloggarin neuvo sai ihmiset raivoihinsa

Paljon tunteita herättäneen blogikirjoituksen mukaan kuulokkeet eivät ole mikään este flirttailulle. Tarvitaan vain hieman itseluottamusta. 

Monet naiset saattavat käyttää kuulokkeita päässään vain sen vuoksi, että he saisivat olla hetken rauhassa. Kaikki eivät kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä.

Kirjoittaja Dan Bacon kirjoittaa The Modern Man -blogissaan siitä, kuinka miesten kannattaisi lähestyä kuulokkeita korvillaan pitävää naista. Hänen mukaansa kuulokkeiden käyttäminen ei automaattisesti tarkoita sitä, ettei naisia voisi lähestyä. Päinvastoin, he saattavat olla jopa iloisia siitä, että joku tulee keskeyttämään heidän yksinäisen hetkensä, Bacon neuvoo.

– Älä koskaan kuvittele, että lähestyminen on väärin. Useimmat yksinäiset naiset odottavat ja toivovat, että joku lähestyisi heitä, Bacon kirjoittaa.

Miehen kirjoittama artikkeli sisältää yksityiskohtaisia neuvoja aina huomion kiinnittämisestä juttelutuokioon asti.

Näin lähestyt kuulokkeita käyttävää naista

Naisen huomion saamiseksi Bacon kehottaa seisomaan 1–1,5 metrin päässä naisesta ja hymyilemään huoletonta hymyä. Jos mitään ei tapahdu, tulee naisen edessä heiluttaa kättä, jolloin nainen ei voi millään jättää sinua huomioimatta.

Kun nainen on ottanut kuulokkeet pois päästään, pyydä häntä juttelemaan hetken kanssasi ja kysy hänen nimeään. Jos hänellä näyttää olevan aikaa, istu hänen seuraansa tai kävele hänen rinnallaan. Pyydä naista kahville tai ehdota juttutuokiota myöhemmin.

Näiden yksinkertaisten, mutta kirjoittajan mukaan toimivien, neuvojen lisäksi hän luettelee virheitä, joihin miehet tyypillisesti sortuvat. Baconin mukaan miehet eivät saisi pelätä kuulokkeita, vaan lähestyä naista itsevarmasti, vaikka näyttäisikin aluksi siltä, ettei nainen haluaisi jutella kenenkään kanssa.

– Naiset rakastavat testata miehiä nähdäkseen, kuinka itsevarmoja he todella ovat ja mitä he tekevät seuraavaksi, Bacon opastaa.

Heidän tulee lisäksi olla välittömästi kiinnostavia, sillä naiset voivat laittaa kuulokkeet takaisin päähänsä minä hetkenä hyvänsä. Liialliseen flirttailuun ei kuitenkaan kannata sortua.

– Ole luottavainen, rentoutunut ja helposti lähestyttävä, jolloin nainen tuntee luonnollista kiinnostusta sinusta ja on valmiina juttelemaan sinulle, mies kiteyttää.

Keskustelu Twitterissä käy kuumana

The Modern Man -blogin tuore artikkeli on kerännyt lyhyessä ajassa jo runsaasti vihaisia kommentteja. Twitterissä naiset käyvät kuumaa keskustelua siitä, mihin blogin neuvot oikein perustuvat. Useimmat kommentit kehottavat miehiä jättämään kuulokkeita pitävät naiset rauhaan, sillä sitä he todennäköisimmin tahtovat.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Naiset ovat myös kritisoineet miehen tapaa kirjoittaa naisista alentuvasti. Monien kommentoijien mukaan kaikki naiset eivät automaattisesti halua miesten lähestyvän heitä, vaan he haluavat ihan oikeasti joskus kulkea rauhassa. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Video: Piilokamera paljastaa iskuyritykset. Näiden suomalaismiesten esimerkkiä ei kannata seurata kovinkaan tarkasti. 


Lähteet:Metro, The Modern Man 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja