Näin hulluilla keinoilla julkkikset laihduttavat – uskaltaisitko kokeilla?

Maailmantähdet eivät luota aivan perinteisiin keinoihin, mitä laihdutukseen tulee. Ota selvää, miten hulluilla dieeteillä tähdet ovat pyrkineet pudottamaan painoaan!

Etenkin vuoden vaihtuessa väki ympäri maailmaa säntää kuntosaleille ja pyrkii parantamaan elintapojaan tai pudottamaan painoaan. Tavallisesti näihin tavoitteisiin tähdätään lisäämällä liikuntaa ja vähentämällä päivittäin nautittujen kalorien määrää. Maailmantähdet luottavat kuitenkin pelottavan usein mitä kummallisempiin dieetteihin. Uskaltaisitko sinä kokeilla näitä?

Jennifer Anistonin vauvanruokadieetti

Näyttelijä Jennifer Anistonin, 43, lähipiiriltä saatujen tietojen mukaan tähti on laihduttanut tiettyä elokuvaroolia varten syömällä pelkkää lastenruokaa. Tietojen mukaan tähän kummalliseen dieettiin kuului 14 annosta vauvanruokaa.

Mariah Careyn mauton dieetti

Laulaja Mariah Carey, 42, on pyrkinyt pudottamaan painoaan harvinaisen mauttomalla ruokavaliolla. Tähden on kerrottu olleen dieetillä, johon mausteet tai sokeri eivät kuulu lainkaan. Careyn dieettiin kuuluivat pääasiassa keitot ja kala, joihin ei tosiaan lisätty lainkaan sokeria, suolaa tai muita mausteita.

Megan Foxin viinietikkadieetti

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen kehuttu näyttelijä Megan Fox, 26, joutuu tekemään paljon töitä upean vartalonsa eteen. Laihduttamisessa Fox luottaa kuitenkin erikoiseen ruoka-aineeseen: omenaviinietikkaan. Näyttelijättären on kerrottu uskovan viinietikan vähentävän kehoon kerääntyviä nesteitä ja nopeuttavan ruoansulatusta. Lääkärit eivät ole vahvistaneet kaunottaren uskomuksia.

Sarah Michelle Gellarin kaalikeittodieetti

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar, 35, luottaa laihdutuksessa kaalikeiton voimaan. Roolejaan varten hurjasti treenanneen Gellarin on kerrottu turvautuneen kaalikeittodieettiin uransa aikana. Kaalikeittodieetin aikana syödään pääosin pelkkää kaalikeittoa.

Brooke Shieldsin greippidieetti

Näyttelijä Brooke Shields, 47, turvautui aikoinaan laihduttaessaan greippidieettiin. Dietin pääidea on uskomus greipin rasvaa polttavaan vaikutukseen. Greippiä syödään dieetin mukaan ennen jokaista ateriaa, jotta hedelmän uskottu vaikutus tehostuisi.

Lady Gagan alkoholidieetti

Laulaja Lady Gaga, 26, on tunnettu persoonallisista tempauksistaan, joten ei ole yllätys, että tämä tähti on vienyt laihdutuskuuritkin aivan omalle tasolleen. Gagan kerrotaan laihduttavan juomalla päivän mittaan viskiä. Urheilu on myös olennainen osa vaarallista dieettiä, johon Gaga on turvautunut – myös krapulassa.

Christina Aguileran väridieetti

Laulaja Christina Aguileran, 32, painonpudotus tapahtuu värien avulla. Aguileran luottamassa väridieetissä on tarkoitus nauttia joka päivä tietynväristä ruokaa. Näin on tarkoitus pitää huoli siitä, että kroppa saa mahdollisimman monipuolista ravintoa.

Beyoncé Knowlesin näännyttävä mehudieetti

Laulaja Beyoncé Knowles, 31, luotti aikoinaan sitruunamehusekoituksen voimaan karistaessaan kiloja ennen julkisia esiintymisiään. Hurjan vähäkalorisella dieetillä on tarkoitus juoda kuusi kertaa päivässä sitruunamehusekoitusta, jonka seuraksi nautitaan suolavettä ja yrteistä valmistettua laksatiivia.

Adriana Liman huippumallidieetti

Victoria's Secret -alusvaatemerkin eturivin mallina tutuksi tullut brasilialaissyntyinen Adriana Lima, 31, turvautuu painonpudotuksesta haaveillessaan huippumallidieettiin. Ruokavalioon kuuluu vain proteiinipirtelöitä, kananmunajauhetta ja vettä. Niukan ravinnon ohella vaaralliseen dieettiin kuuluu myös ahkera urheilu.

Madonnan bakteeridieetti

Laulaja Madonna, 54, luottaa laihdutuksessa erityisen tieteelliseen dieettiin. Madonnan henkilökohtaisen kokin luomassa bakteeridieetissä tarkoitus on syödä hyvin kuitupitoista ruokaa, joka sisältää tiettyjä hyviä bakteereja. Nämä bakteerit löytävät tiensä ruokaan käymisprosessin kautta, eli kyse ei ole aivan tavallisesta dieetistä.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images / Splash

Lähde: Msn.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja