Nähdäänkö prinssi Harryn perhettä kuningas Charlesin kruunajaisissa? Pariskunnan lapsia todennäköisesti ei

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Katso video! Prinssi Harry on aiheuttanut viime vuosina lukuisia kohuja!

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin osallistuminen kuningas Charlesin kruunajaisiin ei ole varmaa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin osallistuminen kuningas Charlesin toukokuisiin kruunajaisiin on vielä vahvistamatta, kertoo Hello-lehti.

Mikäli prinssi ja herttuatar osallistuvat 6. toukokuuta järjestettäviin kruunajaisiin, niin lehden mukaan on hyvin todennäköistä, ettei heidän lapsiaan 3-vuotiasta Archieta ja 1-vuotias Lilibetia tulla näkemään juhlallisuuksissa.

Herttuaparin lapset eivät esiintyneet julkisesti myöskään edesmenneen kuningatar Elisabetin kunniaksi järjestetyissä platinajuhlallisuuksissa viime vuonna.

Hello kertoo, että todennäköisesti kruunajaisten jälkeen Buckinghamin palatsin parvekkeelle kansaa tervehtimään ilmestyvät vain työskentelevät kuninkaalliset ja heidän lapsensa. Prinssi Harrylla ja herttuatar Meghanilla ei ole enää kuninkaallisia velvollisuuksia.

Kuningas Charlesin kruunajaiset osuvat samalle päivälle, kun prinssi Harryn pojan 4-vuotispäivä, joten Hello-lehden mukaan pariskunnalla saattaa olla suunnitelmia poikansa juhlapäivän kunniaksi, juhlivatpa he niitä Britanniassa tai Yhdysvalloissa.

Sussexin herttuapari on pitänyt matalaa profiilia sen jälkeen, kun heidän kohuttu Netflix-dokumenttinsa julkaistiin viime vuoden lopulla ja Harryn elämäkerta Spare tammikuussa.






Lue myös:

    Uusimmat