Prinssi Harry väittää syöneensä ”taikasieniä” Courteney Coxin luona – Frendit-tähti paljasti oman versionsa kohusta

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Katso video! Prinssi Harry aiheutti monia kohuja paljastuskirjallaan!

Frendit-tähti paljasti oman versionsa prinssi Harryn sieniväitteistä.

Frendit-tähti Courteney Cox on ottanut kantaa prinssi Harryn kirjan väitteisiin, joiden mukaan prinssi olisi järjestänyt villit juhlat ja syönyt taikasieniä näyttelijän kotona Los Angelesissa, kertoo Metro-lehti.

Prinssi Harry julkaisi hiljattain Spare-muistelmateoksen, jossa kertoo avoimesti muun muassa aiemmista suhteistaan, viilenneistä väleistä veljeensä prinssi Williamiin, sekä avioliitostaan Meghan Marklen kanssa.

Prinssi kertoo kirjassaan avoimesti myös villeistä nuoruusvuosistaan. Hän muun muassa kertoo yksityiskohtaisesti, kuinka majoittui ystäviensä kanssa Frendit-tähden kotiin ja löysi sieltä hallusinoivia ”taikasieniä”

Nyt Cox on valottanut tilannetta Varietyn haastattelussa. Näyttelijä paljasti, ettei ole itse lukenut kirjaa, mutta on kuullut kyseisestä kohdasta kirjassa. Cox myöntää, että prinssi Harry vietti muutaman päivän ystäviensä kanssa näyttelijän kotona, mutta ei täysin selventänyt onko sienitapaus totta.

– En väitä, että siellä olisi ollut sieniä ja en todellakaan ole jakanut sellaisia, Cox kuittasi kohun.

Spare-kirjassaan Harry kirjoittaa, että löysi Coxin jääkaapista suklaisia sienikonvehteja, jotka oli tarkoitettu kaikille juhlijoille. Hän tosin jatkaa, että ei ole selvää kuka sienet oli hankkinut ja ketkä niitä käyttivät.

Lue myös:

    Uusimmat