Mainos

Lehti: Jenna Lepomäestä haluttiin huumekuriiri

Jenna Lepomäen Espanjaan kutsuneet pojat vaativat Jennaa toimimaan huumekuriirina, kertoo Suomalainen Espanjassa -lehti.

Pojat olivat tarjonneet Jennalle edestakaista lentolippua luokseen Espanjaan. Saapuessaan 20. kesäkuuta Jenna ei vielä tiennyt että paluulentoon oli kätketty ehto, kirjoittaa lehti. Ehto oli lehden mukaan, että hänen piti salakuljettaa erä kokaiinia Suomeen.

- Jenna yritti paeta tilannetta ja haki apua Guardia Civil-poliisilta 27. kesäkuuta. Jenna kertoi poliisille poikien uhkailevan häntä, olevan väkivaltaisia ja vaativan häntä toimimaan huumekuriirina, äiti Stiina Lepomäki kertoo Suomalainen Espanjassa -lehdessä.

Lehden saamien tietojen mukaan Espanjan poliisi Guardia Civil oli tuolloin tarjonnut Jennalle turvapaikkaa Malagasta niin pitkäksi aikaa, kunnes hänelle saataisiin järjestettyä uusi passi kadonneen tilalle ja lento takaisin kotiin. Jennalle oltiin järjestämässä vuodetta turvakodista, kun hän yhtäkkiä katosi paikalta.

Viimeinen havainto Jennasta on 29. kesäkuuta, kun naapuri kertoi nähneensä tytön.

Espanjan Malagasta Mijasin kylästä löytyi torstaina nuoren naisen ruumis, jota epäillään kadonneeksi Jenna Lepomäeksi. MTV3 Uutiset seuraa tutkinnan etenemistä Suomessa ja Espanjassa.

Tiistai:

Maanantai:

Sunnuntai:

Perjantai:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.