Naapuri lupasi huolehtia karanneesta siasta – possu päätyikin teuraaksi: "Ei tiedetä, mitä tuossa on ajateltu"

0:42
Mikä on koiran rasvapatti?

Naapuri lupasi huolehtia karsinastaan karanneesta yli 180-kiloisesta Princess-siasta sillä välin, kun poliisit etsivät sen omistajaa. Kun viranomaiset palasivat hakemaan Princessiä, se olikin jo teurastettu. Erikoisesta tapauksesta uutisoivat muun muassa Daily Mail ja Huffington Post

Karanneelle liki 181 kiloa painavalle Princess-sialle kävi köpelösti, kun se päätyi teuraaksi sillä välin, kun poliisit etsivät sen omistajaa. 

Hampshire-sika karkasi karsinastaan Humboldtin piirikunnassa Kaliforniassa 23. maaliskuuta. Se löydettiin vaeltelemasta naapurin pihamailta.

Maat omistanut mies lupasi poliisille, että hän voisi pitää huolta siasta sillä välin, kun viranomaiset etsivät sen omistajaa.

"Todella kummallinen tapaus"

Omistaja löytyikin nopeasti, ja poliisi palasi takaisin hakemaan Princessin. He kuitenkin järkyttyivät syvästi kuullessaan, että Princess oli jo tässä välissä ehditty viedä teurastettavaksi.

– Todella kummallinen tapaus. Ei tiedetä, mitä tuossa on ajateltu, kertoo komisario Todd Dokweiler Arcatan poliiisilaitokselta

– Hän tiesi hyvin, että kenelle porsas kuuluu, ja että hänellä ei ollut oikeutta teurastaa sitä, kertoo.

Teurastettiin miltei heti poliisien lähdettyä

Daily Mailin mukaan naapuri teurasti eläimen. Huffington Post -sivuston mukaan possun tappanut mies ei ollut sama henkilö kuin se, joka oli luvannut pitää siitä huolta.

Teurastuspäätöksen oli Huffington Postin tietojen mukaan tehnyt toinen mies, joka oli ollut kodin omistajan asunnolla poliisin vierailun aikana. Sivuston mukaan kyseinen mies oli päättänyt tappaa possun talonomistajan mailla ilman, että omistaja tiesi tästä. Dokweilerin mukaan kaikki tapahtui kahden tunnin sisällä.

Joka tapauksessa Princessin kohtalo oli sinetöity.

– Ottaen huomioon, miten pitkälle teurastusprosessi oli edennyt, hänen on täytynyt teurastaa possu hyvin pian sen jälkeen, kun poliisit olivat poistuneet paikalta, komisario kertoo.

Omistaja suree kuollutta lemmikkiään

Princess-possun omistaja Carrie Hogan on murtunut kuultuaan, mitä lemmikille tapahtui.

Carrie kertoo Lost Coast Outpost-sivustolle, että hieman yli vuoden ikäinen Princess oli ollut hänellä siitä lähtien, kun se oli ollut pieni porsas.

– Se oli hyvin kiltti eikä yhtään aggressiivinen. Se tykkäsi ihmisistä, Carrie kertoo.

Dokweiler kertoo Huffington Postille, että tapauksen tutkinta on kesken. Princessin tappanutta miestä syytetään törkeästä varkaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja