Mainos

Naapureiden kovaääninen seksi herättää taaperon öisin – väsynyt äiti avautuu: "Hän luulee, että se on poltergeist"

Naapureiden rietas meno pitää koko perhettä hereillä.

Englantilaisen pituushyppääjän, Greg Rutherfordin, perheessä ei ole viime aikoina nukuttu, sillä "aavemaiset" äänet ovat piinanneet heitä öisin.

Perheen kolmivuotias Milo-poika on heräillyt ääniin öisin. Milon äiti, Susie Verrill, keksi kuitenkin pian, mistä äänet johtuivat. Perhettä ei piinannutkaan mikään henkiolento, vaan taaperon herättäneet äänet kuuluivat naapuriasunnon kiihkeälle pariskunnalle.

– Hurmion huudot kahdelta aamuyöstä herättävät Milon. Ja sitten hän luulee, että se on poltergeist, äiti tilitti Instagramissa.

Naapurit pitivät niin kovaa ääntä rakastelunsa lomassa, että äidin oli pakko ryhtyä toimiin riehakkaan seksin lopettamiseksi.

Verrill jakoi naapureille osoittamansa viestin Twitterissä ja Instagramissa, ja kysyi muiden mielipiteitä siihen, onko viesti asiallinen vai ei. "Aidot vastaukset ovat tervetulleita. Ärsyttäisikö tällaisen viesti saaminen? Olen vain niin väsynyt."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin viestissä lukee: "Olemme aidosti iloisia, että teillä on terve parisuhde, joten älkää pitäkö tätä passiivis-aggressiivisena, mutta... jos pidätte hauskaa aamuyhden tai -kahden maissa, voisitteko olla vähän vähemmän äänekkäitä? Se herättää poikamme ja meidän on vaikea selittää hänelle, että ette ole kummitus..."

Viestiä pehmittääkseen Verrill taiteili siihen myös hauskan piirroskummituksen. "Auttaako piirroskummitus yhtään?" Verrill kyseli Instagramissa.

Moni oli sitä mieltä, että Verrillin viesti oli erittäin asiallinen, ja naapurit tuskin loukkaantuisivat siitä.

"Se on paljon kiltimpi kuin minun (tapani), aiemmin olen vain hakannut seinään, ja huutanut  'voi luoja, onko teillä kaikki hyvin siellä". Se kyllä toimi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Uskon, että hekin ovat väsyneitä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Viimeksi kun valitin naapurilleni koväänisestä seksistä, hän kutsui minua nimeltä kesken kaiken nähdäkseen, kuulenko sen." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.