Myytävän talon mainoskylttiin ilmestyi lievästi epäilyttävä lisäkilpi Bostonissa: "Kuulostaa todellakin asialta, jonka kummitustalo ilmoittaisi"

Bostonissa sijaitsevan naapuruston asukkaat hieraisivat silmiään, kun paikallista taloa mainostettiin "täällä ei kummittele" -kyltillä.

Myynnissä oleva talo Bostonissa, Massachusettsissa herätti runsaasti kysymyksiä – sitä nimittäin mainostettiin kummituksista vapaaksi, kertoo Local 21 News.

Outous ei ole edes kaupungin ensimmäinen, sillä aiemmin Bostonissa myytiin asuntoa, jonka vessassa ei ollut kunnollisia seiniä.

Taloa mainostettiin kummitusvapaaksi

"Kummitusvapaan" talon nosti somejulkimoksi Margot Bloomstein, joka huomasi naapurustossaan myytävän kodin.

Talon lähistölle oli ilmestynyt perinteinen myytävänä-kyltti. Kyltin päällä kuitenkin oli toinen, pienempi kyltti, jossa luki punaisin kirjaimin "not haunted", suom. "täällä ei kummittele".

– Tämä ilmestyi juuri kulman taakse, ja minulla on niin paljon kysymyksiä, Margot totesi Twitterissä julkaisemansa kuvan ohessa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kuulostaa todellakin asialta, jonka kummitustalo julkaisisi"

Kyltti herätti runsaasti ihmetystä. Moni piti epäilyttävänä sitä, että kummituksettomuus mainittiin erikseen.

– Kuulostaa todellakin asialta, jonka kummitustalo ilmoittaisi, Chelsey Engel huomauttaa Twitterissä.

– Eli on turvallista olettaa, että kaikissa taloissa, joissa ei ole tätä kylttiä, kummittelee, eikö? Hawk Thompson kyselee.

"Aion mennä tähän näyttöön"

Moni kuitenkin vaikutti innostuvan mahdollisista yliluonnollisista vieraista asunnossa.

– Kuulkaas, tämä on minulle kynnyskysymys. Vaadin kotia etsiessäni ainakin kummituskissan, jos en täyttä demonitartuntaa, Matt Skywalker sanoo.

– En välitä, missä se on, en välitä siitä, millaisessa kunnossa se on, en välitä hinnasta... Aion mennä tähän näyttöön, Mike Truelsen ilmoittaa.

Naapuri: "Ei siellä kummittele"

Moni koki kyltin sekä herättävän kysymyksiä että vastaavan niihin samanaikaisesti.

– Ensireaktioni oli, että siellä todellakin kummittelee, naapuri Emily Karlsson kommentoi CBS:n paikalliskanavalle.

– Perheeni on omistanut maata täällä yli vuosisadan. Olen kulkenut koko kiinteistön läpi, voin kertoa, ettei siellä kummittele, toinen naapuri Lyle Webster vakuuttelee.

Margot itse ei usko taloa piinaaviin henkiin.

– Ei se ole edes pelottavaa aluetta. Se on vain talo, hän kommentoi.

Kyltti on nyt poistettu; naapureiden yleinen mielipide on, että kyseessä oli jonkinlainen vitsi. Kyltin tarkkaa sijaintia ei alueen asukkaiden toiveesta paljastettu.

Lue myös:

    Uusimmat