Viettäisitkö itse yön tässä talossa? Pariskunta väittää unelmakodin muuttuneen karmivaksi painajaiseksi: "Ei olisi ollut oikein myydä taloa toiselle perheelle, kun tiesimme sen, mitä tiesimme"

Pariskunta väittää unelmakodistaan paljastuneen niin karmivia asioita, ettei pieni perhe voinut enää asua siellä, uutisoi muun muassa New York Post.

Kun Aaron ja Erin Clark vuonna 2017 ostivat ja remontoivat 109-vuotiaan talon missourilaisesta Jefferson Citysta, he kuvittelivat pääsevänsä asumaan unelmakodissaan. Nyt pariskunta kuitenkin väittää, että tuo unelma muuttui painajaiseksi.

Hobo Hillin talona tunnetussa, yli 460 neliön kokoisessa rakennuksessa alkoi nimittäin pariskunnan mukaan tapahtua kummia.

– Koimme mielestämme paljon paranormaalia toimintaa talossa, mikä näin ääneen sanottuna kuulostaa hupsulta, Aaron totesi News Tribunen haastattelussa. 

Televisio, valot, lämmittimet ja keittiön hana saattoivat mennä päälle itsestään. Perheen pit bull ei suostunut menemään lähelle tiettyjä alueita talossa, kuten portaita. Lisäksi pariskunta kertoo kuulleensa usein kovia pamauksia, narinaa ja ääniä, jotka sanoivat "hei", kun he astuivat sisään taloon.

Karmivimpaan tapaukseen liittyi kuitenkin Clarkien 8-vuotias tytär.

Itkusta karmivaan virnistykseen

Raena-tyttö alkoi nähdä painajaisia ja kävellä unissaan. Erään kerran tapaus järkytti isän perusteellisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän vain seisoi sänkynsä vieressä katsoen ulos ikkunasta, ja hän itki, nyyhkytti vain. Näin hänen olkapäidensä menevän ylös ja alas, ja kysyin, että "mikä hätänä, Raena? Oletko kunnossa? Oletko kunnossa?" isä kertoi KRGC TV:lle.

Aaron jatkaa kertomalla, että Raena kääntyi, jolloin isä pelästyi perusteellisesti. Tytön ilme muuttui nimittäin itkusta virnistykseksi. Isä kuvailee ilmettä "kuin Jokeriksi" ja kertoo tyttären vaikuttaneen riivatulta.

Lisäksi mies väittää yhdessä vaimonsa kanssa nähneensä sivusilmällä pitkän miehen puvussa ja silinterihatussa.

"Ei olisi ollut oikein myydä taloa toiselle perheelle"

Perhe jaksoi omituisia tapahtumia seitsemän kuukautta, mutta lopulta he kokivat, että heidän oli pakko muuttaa pois. Sen sijaan, että he olisivat myyneet kotinsa, he päättivät vuokrata sitä Airbnb-palvelun kautta.

– Meistä ei olisi ollut oikein myydä taloa toiselle perheelle, kun tiesimme sen, mitä tiesimme, Aaron selittää.

Luonnollisesti talon karmivat tapahtumat toimivat kuitenkin kätevänä markkinointikikkana.

Aaronin mukaan ensimmäinen talon vuokrannut ryhmä ei kyennyt asumaan siellä koko yötä.

"Kaksi vuotta sitten tänä pävä ostimme Hobo Hillin unelmakotinamme. Kotina, jossa asuisimme loputtomiin (ehkä). Vähänpä tiesimme, että tässä aarteessa olikin jo asukkaita."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikkia tarina ei vakuuta

Perheen kotia esiteltiin Travel Channelin "The Dead Files" -ohjelmassa jaksossa "Not My Child". Ohjelmassa tutkitaan paikkoja, joissa kummittelee.  Aaronin mukaan tuotantoryhmä vakuutti hänelle, ettei hän vain kuullut omiaan.

– Olin iloinen kuullessani, ettemme olleet hulluja, mies toteaa.

Kaikki eivät ole pariskunnan väitteitä purematta nielleet. Moni suhtautuu ymmärrettävästi epäilleen parin väitteisiin.

– Tämä on puppua! Mikä yhteensattuma, että he muuttivat "kummitustalonsa" Airbnb:ksi ja suurentelevat halloweenia saadakseen ihmiset vuokraamaan heiltä. Voimmeko todeta, että tämä on julkisuustemppu, tylyttää eräskin kommentoija New York Postin Facebook-sivuilla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat