Mies tutki naapurikodin myynti-ilmoitusta – bongasi eräästä kuvasta jotain merkillisen tuttua

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Katso myös: Puhutko kissaa? Näin tulkitset lemmikkisi eleitä.

Naapuriasunnon myynti-ilmoitusta tutkinut mies koki hupaisan yllätyksen.

Mitä teet, jos kuulet naapurisi myyvän asuntoaan? Menet tietysti nettiin katsastamaan asunnon myyntikuvat ja tarkastamaan, paljonko naapuri asunnostaan pyytää.

Näin toimi myös englantilainen Michael Hubank. Zoopla-sivustoa selailtuaan mies kuitenkin yllättyi bongattuaan myyntikuvista jotain erityisen tuttua, kertoo Mirror.

– Naapurit laittoivat juuri talonsa myyntiin. En voinut vastaustaa sen katsastamista Zooplasta. Tuo on meidän kirottu kissamme, Michael hämmästeli Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräässä kuvassa oranssi kissa makoilee ketarat oikosenaan sängyllä. Mirror-sivusto huomauttaa, että koska kissaa ei ole häädetty kodista, voisi olettaa, että se on vieraillut siellä ennenkin.

Ymmärrystä sataa

Michaelin twiitille on satanut 288 000 tykkäystä. Genomiikan asiantuntija huomauttaakin toisessa twiitissään ironisesti asiasta: "Tyypillistä. Vuosikymmen syvällisiä kommentteja genomiikasta, joita kukaan ei juuri huomaa. Mutta yksi kissatwiitti..."

Kissan naapurivierailu herättikin runsaasti ymmärrystä muilta kissanomistajilta. Monella oli myös kokemuksia tuntemattomien kissojen vierailuista.

– Kissat eivät tunne uskollisuutta, totesi eräs.

– Asuin ennen neljännessä kerroksessa, kämppikselläni oli kissa, jolla oli tapana mennä parvekkeelle ja kiivetä naapurin. Yksi reissuista oli myöhään illalla, ja kuulimme vain naapurin huudon, kun hän luuli rottien menneen sänkyynsä, muisteli toinen.

– Entiset naapurimme heräilivät toisinaan siihen, että kissamme oli heidän sängyssään. Se päästi itsensä sisään heidän kissanluukkunsa kautta. Onneksi heitä ei haitannut, muisteli myös eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista!

Lue myös:

    Uusimmat