Muskeliautomies härnäsi Tesla-kuskia – videolle tallentui jotain uskomattoman noloa

Tonin autokamera tallensi hurjan kolarin moottoritiellä 0:17
Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin lopusta. Tällä pätkällä nähdään suomalaisen Tonin Teslan sivukameran tallentama onnettomuus, joka tapahtui Saksassa vuonna 2019.

Karma osaa olla kurja kaveri.

Jutun lopusta löytyvällä ja tiettävästi Yhdysvalloissa kuvatulla videolla 2000-luvun taitteen Chevrolet Camaron kuljettaja yrittää yllyttää Tesla Model 3:n kuljettajaa kisaamaan keskellä valtatietä.

Kuten Teslan takapenkiltä kuvatulta videolta on nähtävissä ja kuultavissa, ei sähköauton kuljettaja ole innokas lähtemään kiihdyttelemään muskeliautoa vastaan härnäämisestä huolimatta. Eikä ole kahta sanaa siitä, etteikö Model 3 voittaisi kyseistä kilpailua mennen tullen, vaan kieltäytymisen syynä oli ilmeisesti ihan kunnioitus liikennesääntöjä ja muiden tielläliikkujen turvallisuutta kohtaan.

Camaron kuljettaja ei kuitenkaan lannistu Tesla-kuskin kieltäydyttyä, vaan päättää näyttää, mihin hänen omansa pystyy. Hän polkaisee kaasua oikein kunnolla, ja hyvin lyhyen hetken ajan näyttääkin siltä, että Camaro katoaisi horisonttiin ja kaikki voisivat jatkaa elämäänsä aivan kuin tätä kohtaamista ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Jos näin olisi käynyt, et lukisi nyt tätä juttua.

Sen sijaan, että Camaro kuljettajineen olisi jatkanut valtatietä suoraan eteenpäin, paino sanalla suoraan, ja päästellyt ilmoille mustaa savua ja mökäkonsertin, päätti kohtalo toisin.

Joitain sekunnin murto-osia sen jälkeen, kun kaasupoljin oli polkaistu ääriasentoonsa, alkoivat Camaron takarenkaat sutia tyhjää, ja kun perä lähti irti, ei kuljettaja enää tiennyt mitä tehdä. Auto sen sijaan tiesi.

Camaro suuntasi kaistojen yli tien oikealle puolelle ja kovan kolauksen saattelemana pyörähti keula takaisin menosuuntaan. Videolta on vaikea sanoa, miten pahasti auto vaurioitui, mutta ihan ehjin nahoin ei Camaro koettelemuksesta selvinnyt. Kuljettajan kokema henkinen kolaus lienee kuitenkin merkittävämpi vaurio.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat