Murhattiinko Bobbi Kristina ja mitä käy jättiperinnölle? Kysymyksiä edelleen avoinna

Eilen julkistetun tiedon mukaan viranomaiset tutkivat sunnuntaina kuolleen Bobbi Kristinan menehtymistä mahdollisena murhana. Nick Gordonin nimi on mainittu mahdollisena epäiltynä.

Sunnuntaina kuolleen Bobbi Kristina Brownin kuolinsyy ja omaisuuden kohtalo puhuttavat. Viranomaiset tutkivat kuolemaan liittyvää mahdollista henkirikosta, vaikka ruumiinavauksessa ei löytynytkään siihen viittaavaa todistusaineistoa.

Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kylpyammeesta tammikuun lopussa. Aviomies Nick Gordon ja hänen ystävänsä löysivät naisen tajuttomana kylpyammeesta tämän kotona Atlantassa 31. tammikuuta.

Poliisin mukaan Bobbia elvytettiin ennen kuljetusta sairaalaan, ja hän hengitti ambulanssissa itse. Bobbi Kristinan tiedettiin kärsineen äitinsä tavoin päihdeongelmista.

Hänet siirrettiin maaliskuun lopulla sairaalasta kuntoutuslaitokseen, josta Bobbi Kristina siirrettiin 24. kesäkuuta saattohoitoon, jossa hän kuoli sunnuntaina Yhdysvaltain aikaa.

Fultonin kunnan syyttäjä on ilmoittanut tutkivansa kuolemaa entistä suuremmalla mielenkiinnolla. Tähän vaikuttaa tapaukseen liittyvä tieto, jonka mukaan Nick Gordon ja Bobbi Kristina riitelivät kovaäänisesti hieman ennen kuin jälkimmäinen löytyi tajuttomana kylpyammeesta.

Puoliso luki suru-uutisen netistä?

Eri medioiden mukaan Bobbi Kristinan aviomies Nick Gordon kuuli puolisonsa kuolemasta internetistä. Hän ei saanut käydä katsomassa tyttöystäväänsä tämän viimeisinä kuukausina.

– Nick kärsi paljon jouduttuaan olemaan erossa Bobbi Kristinasta viime kuukausina, Gordonin äiti totesi eilen julkaisemassaan tiedotteessa.

Nick Gordon oli Whitney Houstonin ottolapsi. Hän kasvoi ja asui Houstonien kanssa vuosikausia. Suku ei ollut mielissään, kun Gordonin ja Bobbi Kristinan suhde tuli julkisuuteen.

Bobbi Kristinan isoäiti Cissy Houston kuvaili suhdetta insestiseksi, mutta Whitneyn tytär puolustautui sanomalla, etteivät he ole Gordonin kanssa verisukulaisia keskenään.

Asia muuttui vielä erikoisemmaksi, kun Bobby Brownin asianajaja kumosi väitteet siitä, että pari olisi koskaan ollut naimisissa.

Ennen kohtalokasta tammikuun iltaa Whitney Houstonin tytär oli eri lähteiden mukaan tehnyt päätöksen vieroitushoitoon menosta ja halunneensa lähteä hoitoon ilman puolisoaan.

Omaisuus jakoon lähisuvun kesken

Vuonna 2012 kuollut laulaja Whitney Houston testamenttasi omaisuutensa tyttärelleen.

Houstonin omaisuus koostui muun muassa rahavarojen lisäksi autoista, talosta, huonekaluista ja koruista. Laulajan tytär peri äitinsä kokonaan, mutta hän ei ehtinyt päästä käsiksi perintöönsä kuin osittain.

Omaisuus säätiöitiin ja tyttären oli määrä saada varoja käyttöönsä vaiheittain. Ensimmäisen osuuden hän sai täytettyään 21 vuotta. Seuraava osuus olisi tullut hänelle 25-vuotiaana ja loput hänen täytettyään 30.

Vuonna 2012 Bobbi Kristinan isoäiti Cissy ja täti Pat Houston vaativat Whitneyn testamenttiin muutoksia, mutta oikeuden päätöksellä testamentti jäi entiselleen.

Radar Online -sivuston mukaan Bobbi Kristinan omaisuus jaetaan isoäidin ja muiden perheenjäsenten kesken.

ET Onlinen haastattelema Pat Houston on ilmoittanut, että hautajaiset pidetään tulevana lauantaina Atlantassa. Bobbi Kristina pääsee haudan lepoon New Jerseyn Westfieldin hautausmaalle äitinsä viereen.

Lue myös:

    Uusimmat