Muistatko vielä iki-ihanan Ally McBeal -sarjan? Tältä pääosassa loistanut ja nykyisin vain harvakseltaan julkisuudessa nähty Calista Flockhart näyttää nyt

1:55
Harvinaista herkkua! Harrison Ford ja Calista Flockhart saapuivat käsikkäin punaiselle matolle

Ally McBealin roolista suursuosioon noussut Calista Flockhart on viime vuodet kartellut julkisuutta. Tältä hän näyttää nykyisin.

Näyttelijä Calista Flockhart nousi parikymmentä vuotta sitten suureen suosioon maailmalla, kun hän näytteli pääosaa huippusuositussa Ally McBeal -sarjassa vuodet 1997–2002.

Neuroottisen juristin ja hänen työkavereidensa käänteet saivat myös suomalaiset hakeutumaan sankoin joukoin televisioiden ääreen tiistai-iltaisin, ja Flockhart nappasi Allyn roolistaan myös Golden Globe -palkinnon vuonna 1998.

Menestyssarjan lisäksi Flockhart on tehnyt joitain elokuvarooleja, joista lienee tunnetuin on vuonna 1999 ilmestyneen Kesäyön unelman Helenan rooli. Viime vuosina hän on tehnyt enimmäkseen tv-rooleja, ja esimerkiksi vuosina 2015–2018 hänet nähtiin Supergirl-sarjassa, ja vuosina 2006–2011 hän näytteli Perhesiteet-sarjassa.

Flockhartista tuli Ally McBealin roolin myötä yksi 1990-luvun tunnetuimmista naisnäyttelijöistä. Hän oli suosionsa vuosina usein otsikossa hoikan olemuksensa takia ja hänen epäiltiin toistuvasti sairastavan syömishäiriötä.

Kohun aiheutti myös se, kun Flockhartin suhde itseään 22 vuotta vanhempaan tähtinäyttelijään Harrison Fordiin tuli julki. Pari tapasi Golden Globe -gaalssa vuonna 2002 ja avioitui vuonna 2010. He ovat yhä naimisissa, ja heillä on vuonna 2001 syntynyt adoptoitu poika.

Flockhart on antanut haastatteluja hyvin harvakseltaan, ja hän ei myöskään ole jokapäiväinen näky punaisella matolla, vaikka hänet on toisinaan nähty poseeraamassa tunnetun aviomiehensä rinnalla.

Tällä viikolla hän tallentui kuviin Kaliforniassa sijaitsevalla huoltoasemalla Volvonsa kanssa. Rennosti neuleeseen sonnustautunut näyttelijä ei kuvien perusteella vaikuta juuri muuttuneen suosionsa huippuvuosista.

Ennen Fordia Flockhart seurusteli useamman vuoden ajan Ally McBealin luoja David E. Kelleyn kanssa. Romanssin päätyttyä hänet yhdistettiin ohjaaja Sam Mendesiin sekä joissain Robert Downey Junioriin, joka näytteli myös Ally McBealissa Larry Paulia, johon Ally rakastui.

Suuresta ikäerosta huolimatta liitto Fordin kanssa on kestänyt. Flockhart on aiemmin antanut ymmärtää, että parin pitkän suhteen salaisuus ovat nauraminen ja huumori, joita hän on luonnehtinut heidän liittonsa sydämeksi.

– Harrison ja minä nauramme paljon. Huumori merkitsee minulle todella paljon.

Pari kohtasi kuitenkin vaikeuksia vuonna 2015, kun Ford joutui lento-onnettomuuteen. Flockhartin on kuitenkin kerrottu suhtautuneen ymmärtäväisesti miehensä lentoharrastukseen.

– Vaimoni, joka on upea nainen, ymmärtää minun intohimoni ilmailuun. Hän ymmärtää, mitä lentäminen merkitsee minulle ja lentää myös minun kanssani nykyisin, Ford on sanonut.

Lähde: Cheatseet

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja