Mainos

Muistatko netissä kiertäneen kuvan tympeän näköisestä naisesta vuoristoradassa? Aviomies paljastaa nyt tarinan kuvan taustalta

Samaan aikaan kun muut näkevät kuvan vihaisesta vaimosta, aviomies näkee jotain paljon kauniimpaa. 

Tasan vuosi sitten Steven Alexander nappasi kuvan kiukkuisesta vaimostaan Disney Wordin huvipuistossa ja jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa. Ei mennyt aikaakaan, kun nettikansa innostui tästä "vaimon kostoksikin" nimitetystä kuvasta. Nyt aviomies paljastaa koskettavan tarinan tämän hupia herättäneen kuvan takaa.

Nauru on ollut suhteen ylläpitävä voima

Kuvassa vaimo istuu Splash Mountain -laitteessa yksin ja tuijottaa vihaisesti kameraa. Miehen mukaan kuvassa kiteytyy hyvin vuodet, jotka he ovat kulkeneet yhdessä.

– Kun tapasin nykyisen vaimoni, olin palaamassa dialyysihoitoihin, koska ensimmäinen elinsiirtoni oli valitettavasti epäonnistunut. Uuden suhteen aloittaminen näinä aikoina oli vaikeaa, mutta hän tuki minua – ja muutaman vuoden päästä olimme naimisissa, Alexander kertoo Facebookin Love What Matters -sivustolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alexander kertoo sairastelleensa paljon, eikä matkustelu hänen huonon kuntonsa vuoksi ollut mahdollista. Näinä vuosina vaimo unelmoi aina vievänsä miehensä Disney Landiin, mutta reissu peruuntui kerta toisensa jälkeen.

Vuosia myöhemmin, Alexanderin saatua uuden munuaisen, perhe aikoi toteuttaa suunnitelmansa huvipuistovierailusta. Kaikkia asioita ei kuitenkaan ehditty toteuttaa, sillä juuri ennen vaimon lempilaitteeseen menoa, Alexander alkoi tuntea pohjatonta väsymystä. Hän ehdotti, että vaimo menisi laitteeseen yksin.

Ajelun jälkeen vaimo ojensi puhelimensa ja näytti vihaista kuvaa miehelleen kertoen: ”Tein tämän sinulle!”. Molemmat purskahtivat tämän jälkeen nauruun. 

– Kyky saada toisemme nauramaan vaikeinakin aikoina on ollut suhteemme liima. En usko, että olisin selvinnyt ilman häntä elämässäni. Hän kantoi minua, kun olin heikoimmillani ja uskoi minuun, kun toiset käskivät olla sitoutumatta johonkuhun niin sairaaseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Maailma näkee typerän kuvan vihaisesta naisesta Splash Mountainissa, mutta minä näen hauskan, älykkään ja kauniin naisen, joka kantoi minua läpi elämän, ja rakastan häntä enemmän kuin mitään.

Muutama kuukausi sitten Orlandon matkailukeskus kustansi pariskunnan matkan huvipuistoon, jotta mies voisi vihdoin käydä vuoristorata-ajelulla vaimonsa kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Totuus on, että voisin lähteä hänen kanssaan mihin tahansa ajelulle tai kiipeäisin mille tahansa vuorelle. Hän antoi minulle elämän, kaksi kaunista lasta ja mahtavimman elämän, jota kukaan voi edes pyytää, Alexander kertoo.

Lähde: Facebook

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.