MTV Uutiset uudisti sovelluksensa - mobiilikulutus kovassa kasvussa

Uutisten mobiilikäyttö kasvaa koko ajan. Yhä useampi lukee uutisensa kännykästä.

MTV Uutiset on uudistanut sovelluksensa ja se on saatavilla iPhone-Android- sekä Windows Phone -puhelimiin.

Uusi sovellus nostaa päivän uutiset helposti ja selkeästi tarjolle. Kuvat, videot sekä suorat livelähetykset nousevat vahvaan rooliin.

–Uusi sovellus on nopeampi ja visuaalisempi kuin edeltäjänsä. Sillä vastataan ihmisten tarpeeseen saada tieto päivän tärkeimmistä uutisista nopeasti. Sovelluksesta löytyvät kaikki MTV:n uutis- ja ajankohtaissisällöt eli se kokoaa yhteen MTV.fi:n vahvat uutis-, urheilu-, viihde- ja lifestylebrändit, sanoo MTV Sisältöjen tuotepäällikkö Annika Brander.

– Tarkoituksena on erottua muista kotimaisista uutissovelluksista ja ottaa askel kohti kansainvälistä ilmettä, Brander sanoo.

– Uutisten mobiilikäyttö kasvaa koko ajan ja panostamme MTV Uutisissa tähän entistä enemmän. Uusissa sovelluksissa mobiilikäyttäjät otetaan entistä paremmin huomioon jo sisällön suunnittelussa, sanoo MTV:n digitaalisista sisällöistä vastaava päätoimittaja Anu Kuistiala.

Lähetä videoita, personoi uutisvirtaa

Lukijat halutaan vahvasti mukaan MTV Uutisten tekemiseen.

Uutissovellukseen on tulossa esimerkiksi toiminallisuus, jonka kautta lukija saa lähetettyä kuvia ja jopa suoraa videota toimitukseen helposti

– Kuluttajat odottavat entistä enemmän reaaliaikaista uutisointia. He haluavat nähdä ja kokea uutiset kun ne tapahtuvat. Tulevilla toiminnallisuuksilla pyrimme välittämään läsnäolon fiilistä, sanoo Anu Kuistiala.

– Sovellusten tarjoamat uutisilmoitukset eli push-viestit ovat usein nopein tapa saada tieto tärkeimmistä uutisista. Lisäämme myös niiden tarjontaa.

Sovellusta myös kehitetään jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

– Tavoitteena on kuunnella kuluttajaa aidosti. Haluamme uudistua jatkuvasti ja löytää keinoja tuoda uutiset helpommin eri kohderyhmien nähtäville.  Sovellukseen on tulossa useita tapoja personoida uutisvirtaa sekä erilaisia listauksia, jotka nopeuttavat kiinnostavan tiedon löytymistä, Brander kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat