MTV Tavastialla: Käärijän keikalla yleisö villiintyi täysin – lavalla nähtiin fanien toivoma yllätysvieras

Tavastian keikan huipennus: Käärijä veti Cha Cha Chan Bojanin kanssa 0:19
KATSO VIDEO: Tavastian keikan huipennus: Käärijä veti Cha Cha Chata Bojanin kanssa

Käärijän perjantaisella Tavastian keikalla nähtiin yllätysesiintyjä.

Euroviisuissa menestystä niittänyt Käärijä  eli Jere Pöyhönen esiintyi perjantaina 9. kesäkuuta ensimmäistä kertaa ikinä legendaarisella Helsingin Tavastia-klubilla. "Paidattoman pottatukan" molemmat kaksi perjantai-illan Tavastian keikkaa myytiin jo ennakkoon loppuun nopeasti.

MTV Uutiset seurasi ensimmäistä, noin kello 20.30 alkanutta keikkaan paikan päällä, eikä show todellakaan jättänyt yleisöä kylmäksi.

Bojan yllätti tavastialla: "Oletteko valmiita juhlimaan?"

Fanien keskuudessa spekuloitiin jo ennakkoon mahdollisia etukäteen vihjattuja yllätysesiintyjiä. Moni fani toivoi lavalle erityisesti Slovenian Euroviisuedustajaa, Joker Out -bändin Bojan Cvjetićaninia, jonka kanssa Käärijä ystävystyi viisumatkalla Liverpoolissa.

Jo valmiiksi Käärijä-hurmoksessa ollut yleisö villiintyikin täysin, kun Bojan toden totta astui lavalle ja esitti bändinsä Carpe Diem -viisukappaleen, Käärijän säestäessä kitaralla.

– Hyvää iltaa Helsinki! Oletteko valmiita juhlimaan? Bojan kysyi kirkuvalta yleisöltä selvällä Suomen kielellä.

Käärijä esitti illan aikana myös tuttuja hittejään, kuten Välikuolema, Viulunkieli ja Mic Mac. 

Settilistalla myös Käärijän kaikkien aikojen ensimmäinen biisi

Lavalla kuultiin myös poikkeuksellinen biisi, kun Käärijä esitteli yleisölle kaikkien aikojen ensimmäisen kappaleensa nimeltään Käärijä. Artisti alusti kappaleen kertomalla sen olevan todella huono.

–  Veikkaan, että mutsi ja faija tietää biisin, mutta muut ei sitten tiedäkään. Mutta se ei oo se juttu, vaan nyt me näytetään, mitä kovaa p**kaa tää on joskus ollut. Hävettää jo nyt, Käärijä naureskeli ja pyysi lavalle mukaan ystävänsä Jeskiedesin ja Villan.

Yleisö oli selkeästi eri mieltä kappaleen huonoudesta ja tanssi villisti mukana.

Illan ensimmäinen show päättyi odotetusti Cha cha chahan. Mukana kuuluisassa possujunassa nähtiin myös vielä kerran Bojan.

Katso jutun yllä olevalta videolta pätkä keikan loppuhuipennuksesta!

Juttua täydennetty 10.6. klo 8.40.

Lue myös:

    Uusimmat