Morsian viestitteli meikkaajalle jotain äärimmäisen törkeää – somessa raivostuttiin: "Mikä tuota ihmistä vaivaa?"

Meikkaajan seksuaalinen suuntautuminen oli tulevalle morsiamelle liikaa. Hän halusi hankkia häämeikkinsä jostain muualta, kertoo The Sun

Texasissa meikkaaja-maskeeraajan töitä tekevä Kristian Cardenas sai eräänä päivänä tuiki tavallisen yhteydenoton naiselta, jonka oli määrä astella avioliiton onnelliseen satamaan.

– Ystäväni antoi yhteystietosi minulle. Teit hänen häämeikkinsä ja pohdinkin, voisitko tehdä myös minun meikkini, ja paljonko tekemäsi häämeikki kustantaisi minulle, morsian viestitti.

– Annahan, kun lähetän linkin Facebook-sivuilleni. Laskutan tekemästäni häämeikistä ja -kampauksesta yhteensä 115 dollaria. Hintaan kuuluvat kaikki muut tuotteet paitsi meikkivoide. Pystyn matkustamaan aikataulusi mukaisesti, Kristian vastasi.

Hyväntuulinen keskustelu sai kuitenkin yllättäen käänteen, kun morsian esitti Kristianille suorasukaisen kysymyksen hänen seksuaalisuuteensa liittyen.

– Oletko lesbo, morsian laukoi.

– Kyllä neiti, minä olen. Anteeksi, mutta mitä tekemistä sillä on häidesi tai työni suhteen, Kristian kysyi kohteliaasti.

– En halua lesbon tekevän häämeikkiäni. Oli pakko varmistaa asia, sillä en osannut arvioida Facebookisi perusteella, oletko lesbo vai et, morsian saneli.

– Selvä, tämä käy minulle. Hyvää päivänjatkoa, Kristian totesi kohteliaasti.

Eikä siinä vielä kaikki – morsian ehdotti jotain todella häröä

Vaikka Kristian luuli päättäneensä keskustelun homofobisen morsiamen kanssa, utelias nainen halusi jatkaa keskustelua aiheen tiimoilta.

– Minulla olisi vielä muutama kysymys... Kuinka voit olla latinalainen nainen ja lesbo? Kai tiedät, että homoseksuaalisuus on syntiä, morsian tiedusteli. 

– Rukoilen puolestasi. Olen niin pahoillani, että olet päättänyt valita tuon polun kuljettavaksesi, sillä se polku vie sinut suoraan helvettiin. Teet upeita meikkejä, mutta en voi antaa homoseksuaalin olla läsnä minun tärkeänä päivänäni – en halua sinua kirkkooni, nainen jatkoi.

Pitkällisen viestin lopuksi nainen ehdotti jotain, mikä sai Kristianin leuan loksahtamaan totaalisesti paikoiltaan.

– Jos syystä tai toisesta päätätkin olla olematta homo, ota minuun yhteyttä, niin varataan uusi aika, morsian ehdotti muina miehinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Morsiamen käytös vihastutti, Kristianin käytös taas ihastutti

Kristian jakoi käymänsä keskustelun Twitterissä. Kuvakaappaukset saivat nopeasti valtavan määrä reaktioita tykkäysten ja kommenttien muodossa. Julkaisu on saanut satoja tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia kommentteja.

Jos Twitter-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kristianin kärsivällisyyttä ja kohteliaisuutta ihasteltiin: vaikka morsian osuikin arkaan paikkaan tökeröillä viesteillään, Kristian piti malttinsa ja pysyi ammattimaisena.

– Homofobia näyttää olevan ongelma vielä vuonna 2019, eräs pyöritteli päätään.

– Mikä tuota ihmistä vaivaa. En voi uskoa, että joku voi ehdottaa jotain tuollaista, eräs kysyi usean kysymysmerkin kera.

Monen kommentoijan mielestä morsian oli tekopyhyyden perikuva.

– Ymmärsinkö oikein. Ensin morsian kiroaa sinut alimpaan helvettiin, ja sitten hän sanoo, ettei halua sinua kirkkoonsa, yksi ihmetteli.

– Sinun pitäisi kysyä morsiamelta, onko hän harrastanut esiaviollista seksiä, ja jos näin on, hänenkään ei kuuluisi päästä kirkkoon.

Kommentoijat ehdottivat, että Kristian antaisi morsiamelle tuntuvan opetuksen siitä, miten toisia ihmisiä kohdellaan.

– Sano morsiamelle, että olet muuttanut mieltäsi, varaa hänelle aika, äläkä ilmesty paikalle, eräs ehdotti.

Lienee sanomattakin selvää, ettei morsiamen häitä tulla tanssimaan Kristianin loihtimassa meikissä. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja