Mainos

Morsian komensi häävieraat vessaan imettämään – bestmanin vaimo raivostui

On olemassa morsiamia, jotka haluavat juhlia elämänsä yhtä merkityksellisintä päivää vain aikuisten kesken, ja useimmissa tapauksissa tämä on täysin ymmärrettävissä oleva asia. Mutta se, että juhliin kutsutut äidit ohjataan imettämään vessaan, menee joiltakin yli ymmärryksen.

Eräs morsian on joutunut nettimyrskyn kohteeksi sen jälkeen, kun kuva hääkutsun mukana tulleesta pyynnöstä julkaistiin Facebookin Breastfeeding Mama Talk -sivustolla. Kuvan julkaisi anonyymina pysyttelevä kahden pienen lapsen äiti, joka on samalla myös bestmanin vaimo.

– Kaikille meidän imettäville äideillemme. Olemme hienotunteisesti ottaneet huomioon sen tosiasian, että saatat joutua imettämään illan aikana. Tätä varten olemme suunnitelleet varta vasten paikan, jossa voit imettää vauvaasi, eikä sinun tarvitse tehdä sitä julkisesti perheen ja ystävien edessä, hääkutsussa todettiin.

Kutsussa imettäviä äitejä kehotetaan käyttämään tätä paikkaa, johon on varattu tuoleja ja vilttejä mukavuuden lisäämiseksi. Paikka paljastui vessaksi. Kuvan julkaisseen naisen mukaan tämän kaltaisen pyynnön lähettäminen on vastenmielistä, mutta samalla jotain, jota tätä morsiamelta oli voinut odottaa. Naisen mukaan morsian on nimittäin aiemminkin puuttunut hänen imettämiseensä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ei ole koskaan okei odottaa tai vaatia, että äidit imettäisivät yksityisessä paikassa. Ei, vaikka tämä yksityinen alue ei olisi kylpyhuone tai imetyssoppi, jossa äiti, lapsi tai kukaan muukaan ei tuntisi oloaan mukavaksi.

– En syö kylpyhuoneessa, enkä syötä lastanikaan siellä! nainen lisää.

"Istua siellä ja kuunnella, kuinka ihmiset pissaavat ja kakkaavat"

Pyynnöstä ärsyyntynyt nainen pyysikin neuvoa siihen, miten hänen kannattaisi tilanteessa toimia. Kannattaisiko hänen jättää lapsensa hoitajalle vai ottaa heidät mielenosoituksellisesti mukaan ja osoittaa käytöksellään, mitä mieltä hän on kutsusta? 

Kuva kutsusta on herättänyt paljon keskustelua niin puolesta kuin vastaan. Osa kommentoijista kehottaa naista jättämään lapset suosiolla hoitajalle ja viettämään miehen kanssa laatuaikaa. Osa on taas sitä mieltä, että äidit saavat ruokkia lapsiaan missä haluavat, ja myös morsiamen tulisi ymmärtää tämä.

– Istua siellä ja kuunnella, kuinka ihmiset pissaavat ja kakkaavat… ja haistella sitä? eräs kommentoija toteaa.

– En koskaan imettäisi noissa tuoleissa! Ei edes käsitukia. Selvästikään nämä ihmiset eivät tiedä, mitä mukavuus tarkoittaa, toinen lisää.

Myöhemmin lisäämässään kommentissa nainen kertoo jättäneensä lapsensa ystävänsä hoiviin.

Lähde: ScaryMommy

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.