Morsian antoi siskolleen vapaat kädet valita juhlapukunsa – tälle asulle ei voi olla nauramatta: "En kadu mitään"

1:39
Uskoisitko, että videolla näkyvät morsiuspuvut ovat paperia?

Amerikkalaisnaisen häissä nähtiin hieman erilainen asu, kun morsiamen sisko ja kaaso osoitti mieltään kalliita juhlapukuja vastaan pukeutumalla dinosaurukseksi.

Vapaa pukukoodi voi tuoda juhliin odottamattomia yllätyksiä. Tämän sai huomata yhdysvaltalainen morsian, Deanna Adams, joka antoi kaasoksi lupautuneelle siskolleen vapaat kädet asuvalintansa kanssa.

Christina-sisko nimittäin päätti pukeutua dinosaurukseksi, tarkemmin ottaen Tyrannosaurus rexiksi.

Christina kertoo Daily Mailille, ettei ole muodollisen pukeutumisen ystävä eikä halua käyttää suuria summia juhlapukuun, jota ei tulisi toisten käyttämään.

– Jos käytän johonkin enemmän kuin 50 dollaria, haluan sen olevan dinosauruspuku, sillä ne ovat mahtavia ja olen aina halunnut sellaisen, Christina kertoo ajatelleensa.

Yllättävää kyllä asuvalinta sopi morsiamelle. Deanna jopa vaati siskoaan pukeutumaan dinosaurukseksi, kun Christina alkoi empimään valintaansa myöhemmin.

Puku osoittautui varsin kuumaksi valinnaksi


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Ja niin Nebraskassa järjestetyissä häissä nähtiin sukupuuttoon kuollut matelija. Christinan mukaan puku ei ollut kaikista mukavin, sillä sen sisällä oli varsin kuuma.

Kiusaantuneiden häävieraidenkin otsilla taisi olla hikikarpalo jos toinenkin.

– Olin yllättynyt, kun kaikki yrittivät parhaansa mukaan olla huomaamatta virtahepoa olohuoneessa, vai pitäisikö sanoa dinosaurusta, Christina muistelee.

Hääseremonian jälkeen Christina kuoriutui dinosaurusasustaan, jonka alle oli pukenut mekon.

Dinoasusta somehitti

Christina jakoi Facebookissa kuvan poskettomasta asuvalinnastaan.

– Kun olet kaaso ja sinulle kerrotaan, että saat pukea päällesi mitä vain… En kadu mitään, Christina kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hämmentävä häänäky nousi nopeasti viraalihitiksi, joka on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja 35 000 jakoa. Christinan julkaisu jaettiin myös Redditissä ja tapauksesta on uutisoinut Daily Mailin lisäksi esimerkiksi Stuff-sivusto.

Suurin osa kommenteista on myönteisiä ja nauravia, mutta osa someväestä on ottanut nokkiinsa Christinan asuvalinnasta.

– Tämä ei ole vitsi, tämä on jättimäinen keskisormen nosto sille, että ihmiset käyttävät tuhansia dollareita ja ottavat tolkuttomia paineita miellyttääkseen ihmisiä, jotka loppujen lopuksi haluavat vain ilmaista ruokaa ja juomaa, Christina vastaa dinopuvun tuomitsijoille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja