MM-hiihtojen ykkössuosikkeihin kuuluva Frida Karlsson sairaudestaan – "Ei tunnu hyvältä"

Ruotsin Frida Karlsson teki paluun kisaladuille lauantaina Italian Toblachissa ja sijoittui 11:nneksi. Karlsson kertoi kisan jälkeen, että olo ei tunnu hänestä hyvältä. 

Ruotsalaistähti on ollut pidemmän aikaa sivussa lyyhistyttyään Tour de Skin loppunousussa. Karlsson ollut sairaana ja lauantaina hän oli 51 sekunnin päästä kisan voittaneesta maannaisestaan Ebba Anderssonista. Karlsson ei ole mukana sunnuntain viestissä.

– Se oli sellaista, mitä olin odottanutkin. Minulla ei ole ollut mikään hyvä olotila sairastumisen jälkeen. Siirtymisvaiheen kisa, kuten aiemmin olen sanonut. Tarvitsin sitä ennen MM-kisoja. Tuntuu siltä, kuin minulla ei olisi minkäänlaista hallintaa. Kädet menevät toiseen suuntaan ja jalat toiseen, Karlsson sanoi.

– Ei tunnu hyvältä nyt. Mutta jos katsoo aiempia MM-kisojani, niin minulla on mennyt hyvin, vaikka tämä jakso on ollut huono, Karlsson totesi.

Karlsson ei aio tehdä muutoksia suunnitelmiinsa.

– Tarvitsen yleensä sitä, että käyn pohjalla, jotta voin päästä huipulle, Karlsson päätti.

Karlsson aikoo viettää nyt aikaa Toblachissa harjoittelun parissa. MM-hiihdot käynnistyvät Slovenian Planicassa 22. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat