Mitä nainen ajattelee, kun mies katsoo häntä? Naiset vastaavat

Kun mies tuijottaa, mitä naisen mielessä liikkuu? Selvitimme vastauksen!

”Mitä nainen ajattelee, jos ja kun hän tiedostaa, että mies katsoo häntä?” kysyy mies

Näin naisraati vastasi:

"Ensimmäisenä mietin tietenkin, että miksi mies katsoo minua. Jos hän on joku hullu, joka tiirailee ratikassa, niin ahdistun ja yritän välttää hänen katsettaan niin paljon kuin mahdollista. Jos taas joku ujo, komea tai mielenkiintoinen mies katsoo minua, niin pohdin tarkemmin eleitäni ja mietin vaatetustani, onkohan se yhtään sopiva."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Riippuu siitä, millainen mies katsoo. Jos itse pidän häntä puoleensavetävänä, olen imarreltu. Jos katsoja on laitapuolen kulkijan oloinen tai muuten epäilyttävä, se tuntuu lähinnä ahdistavalta. Härski tai vihjaileva tuijottaminen on kyllä yleensä aina epätoivottua, mutta kun tilanne pysyy sopivissa rajoissa söpönä vilkuiluna, niin sehän on vain hauskaa!"
– Nainen, 27, avoliitossa

"Jos mies on kuuma, niin "hell yeah". Jos se on joku hobitti, niin en mitään ihmeitä. Pidän vain huolta, etten katso takaisin."
– Nainen, 29, sinkku

"Apua, onko mulla meikit levinneet? Liian avoin kaula-aukko? Räkää poskella?"
– Nainen, 28, sinkku

"Tottakai se tuntuu mukavalta ja imartelevalta, "vau, joku haluaa katsoa just mun perään". Ja koska naiset useasti miettivät ja murehtivat omaa ulkonäköään, niin tästä tulee tosiaan hyvä fiilis. Ja naisena sitä tekee tietenkin mustavalkoisen johtopäätöksen: olen siis ilmeisemmin hyvännäköinen."
– Nainen, 35, naimisissa

"Miehet eivät yleensä katso minua, joten jos joku katsoo, yleensä hämmennyn hetkeksi. Sitten tuntuu ihan kivalta. Ei oikein tiedä, mihin katsoisi ja miten olisi. Jännittää. Miettii, että mitä tuo nyt katsoo."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Riippuu miehestä! Jos mies on joku kuuma komistus, niin toiveikkaana sitä miettii, että ehkä hänellä on sama fiilis. Tai että näytänhän nyt mahdollisimman edustavalta ja niin edelleen. Jos mies on joku ei niin viehättävä, niin ajatukset menevät kaikesta onkohan sillä jotain asiaa/ asiallista asiaa/ onko mulla hame huonosti /ei kai toi ole joku creepy tapaus."
– Nainen, 28, avoliitto


Lue myös:

    Uusimmat