Mitä kappaleita olet kuunnellut viime vuosien aikana? Spotify julkaisi tutun vuosikatsauksensa – nyt paketissa koko vuosikymmen

6:54
Videolla keskustellaan kyberuhkista.

Spotify uudisti Wrapped-toimintonsa niin, että vuosikatsauksen lisäksi luodaan silmäys käyttäjän koko menneen 2010-luvun aikana kuuntelemaan musiikkiin.

Spotify on julkaissut tutun vuosikatsauksensa, Spotify Wrapped, osoitteessa spotify.com/wrapped. Lisäksi se löytyy nyt myös suoraan Spotify-sovelluksestakin.

Mukana myös mennyt vuosikymmen

Spotify Wrapped paljastaa itse Spotify-käyttäjänä eniten kuuntelemasi kappaleet ja artistit. Ensi kertaa tänä vuonna tarjolla on tietoa ei vain tästä vuodesta, vaan myös koko menneestä 2010-luvun vuosikymmenestä.

Vuosikymmen paketissa antaa Spotify-käyttäjille katsauksen kappaleista, albumeista, artisteista ja podcasteista, jotka he ovat löytäneet ja kuunnelleet eniten vuonna viime vuosikymmenen aikana.

Jokainen käyttäjä voi elää uudestaan lempiartistinsa ja -kappaleensa personoidun soittolistan kautta tai katsoa, mitkä ovat olleet Spotifyn kuunnelluimmat kappaleet tänä vuonna tai tämän vuosikymmenen aikana. Lisäksi näkee, kuinka paljon on Spotifyta kaikkiaan kuunnellut eri vuosina. Oman pakettinsa tiedot voi jakaa Instagramissa, Twitterissä, Snapchatissa tai Facebookissa personoidun Wrapped -jakokortin avulla.

Koko Spotifyn eniten kuunnelluimmat kappaleet tänä vuonna näkee tästä ja koko vuosikymmenen ajalta tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja