Kaivattu ominaisuus tekemässä paluun Spotifyhyn? Yhtiö vahvistaa testauksen

1:22
Videolla kerrotaan, miten voit tarkistaa, millä perusteella Facebook näyttää sinulle mainoksia.

Spotify testaa reaaliaikaisia lyriikoita mobiilisovelluksessaan, kertoo muun muassa TechCrunch.com-sivusto.

Musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn tiedottaja kertoo TechCrunch.com-sivustolle, että Spotify testaa parhaillaan joillain markkinoilla reaaliaikaisesti musiikkiin synkronoituja kappaleiden lyriikoita mobiilisovelluksessaan.

– Voimme vahvistaa, että testaamme parhaillaan tätä uutta ominaisuutta muutamilla markkinoilla. Testaamme jatkuvasti uusia tuotteita ja elämyksiä, mutta muuta kerrottavaa meillä ei tällä hetkellä ole, tiedotteessa todettiin.

Somessa kuvakaappauksia testitoiminnosta

Spotify vahvisti tiedon sen jälkeen, kun lyriikkaominaisuudesta oli alkanut liikkua huhuja sosiaalisessa mediassa. Monet käyttäjät olivat jakaneet kuvakaappauksia älypuhelintensa Spotify-sovelluksesta Twitteriin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvien perusteella ominaisuus näyttäisi toimivan ainakin osittain Musicmatchin avulla. 

Synkronoidut lyriikat poistettiin tietokoneversiosta

Kyseinen lyriikkatoiminto ei ole tosin ole täysin uusi, sillä se löytyi Spotifyn tietokoneversiosta jo vuosia sitten. Se kuitenkin poistettiin, eikä ominaisuutta käyttäjien pyynnöistä huolimatta tuotu takaisin.

Tällä hetkellä Spotifyssa on Behind The Lyrics -toiminto, joka kertoo lyriikoiden ohella tarinoita biisien takaa. Sen avulla ei siis pysty lukemaan sanoituksia kokonaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja