Mainos

Millaista vaimomateriaalia kumppanisi on? Horoskooppimerkki paljastaa

Rakkaushoroskoopeista saa osviittaa onnistuneeseen parinvalintaan, mutta tiedätkö, mitkä horoskooppimerkit ovat parasta ”vaimomatskua”?

Avioliitossa kumppanin persoonallisuuden oppii tuntemaan läpikotaisin. Suhteen alkuvaiheessa moni asia voi kuitenkin jäädä huomaamatta. Jos horoskooppeihin on luottaminen, niistä voi saada vinkkejä siitä, millaisia piirteitä kumppanilla saattaa olla. Myös itsestään voi oppia jotain uutta.

Parihoroskooppeja ja luonnehoroskooppeja on laadittu pilvin pimein, mutta oletko koskaan törmännyt vaimohoroskooppiin? Your Tango -sivusto paljastaa, miten eri horoskooppimerkit sopivat vaimoiksi.

1. Rapu (21.6.-22.7.)

Jos etsit lojaalia ja vakaata suhdetta, saata alttarille Rapu. Ravut ovat perhe-keskeisiä, eivätkä koskaan pettäisi perhettään. Rapu on kuin susi, joka valitsee kumppaninsa loppuelämäkseen. Siksi Ravut ovat ihanteellisia vaimoja.

2. Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat tekevät kaikkensa tehdäkseen kumppaninsa onnelliseksi. Lojaali ja älykäs Kalat kasvattaa lapsiaan rakkaudella ja luovuudella. Kalakumppani voi olla oikukas, mutta kun opit tuntemaan hänen luonteenpiirteensä, se palkitsee.

3. Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka-naiset ovat äärimmäisen ystävällisiä ja mukavia. Pohdiskeleva Vaaka vaalii pitkän tähtäimen suunnitelmia, jotka innostavat myös sinua. Vaakanaisen ei tarvitse nalkuttaa, sillä hän pääsee tavoitteisiinsa muilla tavoin. Vaaka-nainen vaalii suhteessaan myös seksuaalisuutta ja romantiikkaa.

4. Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä-naisen kanssa yhteenotoilta ei voi välttyä, mutta tulet huomaamaan, että riitely tuo mukanaan lisäpotkua liittoonne. Älykkään Härkä-naisen kanssa suhde on luja niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Vaimoina Härät ovat lojaaleja, ja he ovat loistavia roolimalleja myös lapsilleen.

5. Vesimies (20.1.-18.2.)

Vahva ja itsenäinen Vesimies on loistava kumppani, vaikka saattaakin välillä harhailla ajatuksissaan. Varo kuitenkin, ettei hän pääse kyllästymään sinuun, sillä tylsyyttä Vesimies ei kestä. Vesimies on todella älykäs, joten saat todella tehdä töitä pysyäksesi hänen tasollaan. Jos onnistut, liitto Vesimiehen kanssa tulee olemaan antoisa.

6. Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris pitää taitavasti kaikki langat käsissään ja suoriutuu ihailtavasti kodin, työelämän ja parisuhteen haasteista. Järjestelmällinen Kauris rakastaa aikatauluttamista, eikä jätä asioita viime tinkaan. Vällyjen välissä hän päästää kuitenkin villin puolensa irti.

7. Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksoset ovat luonteeltaan rakastavia ja kannustavia, mutta heidän heikkoutensa on ailahtelevaisuus. Kauris muuttaa helposti mielensä, ja voi olla ettet pidä siitä, millaiseksi hän saattaa muuttua kiinnostuksen loputtua.

8. Skorpioni (23.10-21.11.)

Skorpioni ei ole huono valinta elämänkumppaniksi, sillä hän saa helposti parhaat puolet esiin myös kumppanistaan. Skorpioni asettaa riman korkealle ja antaa myös itsestään kaikkensa. Seksuaalinen skorpioni on melkoinen peto makuuhuoneessa, joten varaudu leiskuvaan suhteeseen.

9. Neitsyt (23.8.-22.9.)

Omapäinen Neitsyt on haastava kumppani, sillä hän todella tietää, mitä haluaa. Neitsyelle ei kannata sanoa ei, ellet kerjää vaikeuksia. Jos hänet onnistuu voittamaan puolelleen, hän palkitsee sen aidolla rakkaudella, jollaista on vain harvassa.

10. Leijona (23.7.-22.8.)

Liitto tunteikkaan Leijonan kanssa voi olla todellista vuoristorataa. Jos Leijonan saa suuttumaan, hän todella näyttää raivonsa. Lempeimmillään hän kuitenkin kehrää kuin kissa. Hän tietää, mitä haluaa, eikä anna minkään seistä tiellään.

11. Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas hurmaa älyllään ja kauneudellaan, joten häneen on helppo ihastua. Vaimona hän on lojaali, mutta vaatii myös paljon vastineeksi. Jos hän ei koe saavansa sinulta tarpeeksi, hän ei epäröi etsiä uutta onnea toisaalta.

12. Jousimies (22.11-21.12)

Vahvatahtoinen Jousimies tietää, mitä haluaa ja on valmis näyttämään kumppanilleen kaapin paikan. Jousimies janoaa vapautta ja kaipaa omaa tilaa myös parisuhteessa. Jousimies on kuitenkin täydellinen kumppani, kunhan annat hänelle riittävästi mahdollisuuksia toteuttaa itseään.

Lähde: Your Tango

***​​​​​​​

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.