Millaisen naisen profiili kiinnostaa miehiä nettideittailussa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mikä kiinnostaa nettideittailussa? Mikä nimimerkin ja esittelyn seikka on sinulle tärkeä? Antaako kasvoton viestittely ventovieraan kanssa mitään? Onko viestittely mielestäsi johtanut tyydyttävään lopputulokseen? Pitääkö viestittelystä toisen kanssa kertoa puolisolle?", kysyy nimimerkki Viestinviejä.

Näin miehet vastasivat

"Nettideittailussa kiinnosti lähinnä uusien ihmisten tapaaminen ilman sen suurempia ennakko-odotuksia, vaikka toki taustalla oli ajatus mahdollisen parisuhteen syntymisestä. Deitit valikoituvat (Tinder) ensisijaisesti ensimmäisen valokuvan perusteella (ylläri..), jos kuva pysäyttää niin katsotaan muut kuvat ja infoteksti. Ei kuvaa = automaattisesti eteenpäin. Teksti-infosta yritin haistella vastaosapuolen yleistä tyyliä ja miten se mahdollisesti natsaisi omaani. Seurauksena muutamia treffejä, joista matkaan tarttui muutama ihminen jonka kanssa olen edelleen kavereita. Turha heittää hyviä tyyppejä menemään, vaikka parisuhteen tasolla ei sytyttäisikään. Ja pitääkö kertoa puolisolle? No, jos harrastaa nettideittailua ja on parisuhteessa, jotain on mun mielestäni aika pahasti pielessä, vielä enemmän jos pitää salailla jotain pitkiä viestisessioita toiselta. Kannattaa keskittyä siihen mitä on tai menettää senkin."
– 40, on nettideittaillut aiemmin

"Jos on suhteessa, niin miksi ihmeessä nettideittailee? Eiköhän tuo ole puhtaasti sinkkujen juttu? Asia erikseen, jos keskustellaan muuten vain netissä jonkun kanssa kavereina. Nettideittailussa kiinnostaa se, että voi potentiaalisesti tutustua useampaan ihmiseen kerralla ja ehkäpä löytää sellaisen, jonka kanssa juttu luistaa. Nimerkillä ei sinällään ole väliä, kunhan ei nyt ihan typerältä kuulosta. Esittelyn pitää herättää mielenkiinto, joten luonteen ja harrastusten esiin tuominen voi auttaa siinä. Kuitenkaan ei mitään suosikkilainauksia Marilyn Monroelta, jota jokainen käyttää.

Pidempiaikainen viestittely luo ainakin jonkin tasoisen suhteen ihmisen välille. Se ei ole tietenkään samanlaista kuin ystävien kanssa juttelu, mutta voi olla hyvinkin mielenkiintoista, jos samat asiat kiinnostavat. Riippuu paljolti siitä, minkä määrittää tyydyttäväksi lopputulokseksi. Osan kanssa olen luonut hyvän kaverisuhteen ja joidenkin kanssa kaverisuhde on sisältänyt etuja, joka on omalla tavallaan molemminpuolisesti tyydyttävä lopputulos. Mutta seurustelusuhdetta siitä ei ole vielä tullut."
– 34, olen nettideittaillut

"En perusta nimimerkeistä. Jos esiintyy omalla nimellään, aina parempi. Yksi epäilyttävä asia vähemmän."
– 24, on nettideittaillut

Lue myös:

    Uusimmat