Milla Jovovichin dramaattinen look hivelee silmiä

Näyttelijä Milla Jovovich on edustanut Cannesin elokuvafestivaaleilla sinimustissa asukokonaisuuksia, silmät mustattuina ja huulet hailakkaina. Mikä Jovovichin dramaattisista lookeista on sinun suosikkisi?

Resident Evil -elokuvista tuttu näyttelijätär ja supermalli Milla Jovovich, 37, on ollut varsin dramaattinen näky vuoden 2013 Cannesin elokuvafestivaaleilla. Päivä toisensa perään punaisella matolla edustanut näyttelijätär on luottanut asuvalinnoissaan mustanpuhuvaan siniseen sekä viettelevään smokey eyes -meikkiin. Kuitenkin jo pelkkä kampauksen muuttaminen on vaikuttanut valtavasti Jovovichin lookiin – ja kenties sen sanomaan. Mikä lookeista on sinun suosikkisi?

Look 1: Dramaattinen kaunotar (Armani)

All Is Lost -elokuvan ensi-illassa vihreäsilmäinen, hiuksensa suoristanut kaunotar nähtiin Armanin muotiluomuksessa.

Look 2: Kleopatran jalanjäljissä (Miuccia Prada)

Cleopatra-elokuvan ensi-illassa Jovovich oli tarkoituksella valinnut ylleen Miuccia Pradan erikoisen, suorastaan soturimaisen muotiluomuksen: asun ja meikin on uskottu assosiovan Elizabeth Tayloria, joka näytteli Kleopatraa vuonna 1963.

Look 3: Salaperäinen aikuinen nainen (Chanel Couture)

Ensimmäisenä iltana Milla Jovovichilla nähtiin Chanel Couturen mustavalkoinen, kukallinen mekko. Maltillisemman asun kruunasi nahkainen clutch-laukku.


AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

66th Annual Cannes Film Festival – lue kaikki tapahtumasta:


AVA / Katri Koskinen

Lähteet:Redcarpet-fashionawards.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat