Mikko Rantanen menetti jälleen ketjukaverin – Coloradon ratkaisijan tilanteesta huolta murskavoiton jälkeen

Hurjan 7–0-voiton jääkiekon NHL:n toisessa loppuottelussa napannut Colorado Avalanche sai myös jobinpostia, kun ensimmäisen finaalin ratkaissut ruotsalaishyökkääjä Andre Burakovsky putosi ringistä loukkaantumisen takia.

Burakovsky laukoi torstain vastaisena yönä joukkueensa 4–3-voittomaalin jatkoerässä Tampa Bay Lightningia vastaan. Lauantain toisessa finaalissa hän onnistui jälleen maalinteossa sivaltamalla Mikko Rantasen laukauksesta tulleen irtokiekon sisään vieden Coloradon avauserässä jo 3–0-johtoon.

Toisessa erässä Burakovsky sai kuitenkin keskialueella kiekosta käteensä estäessään Tampan purkuyritystä. 27-vuotias laitahyökkääjä kävi vielä yhden vaihdon jäällä, mutta jätti kaukalon eikä enää palannut peliin.

– ”Burky” jätti pelin, ei pystynyt tulemaan takaisin ja menee tarkemmin arvioitavaksi, päävalmentaja Jared Bednar tyytyi toteamaan ottelun jälkeen Sportsnetin mukaan.

Burakovsky on pelannut edelliset ottelut yhdessä juuri Mikko Rantasen kanssa. Hän tuli suomalaistähden rinnalle sen jälkeen, kun keskushyökkääjä Nazem Kadri oli loukkaantunut Edmonton Oilersin Evander Kanen rumasta poikittaisesta mailasta.

Ruotsalaisen loukkaantumisen jälkeen Colorado sekoitti ketjujaan. Rantanen pelasi hetken yhdessä myös Artturi Lehkosen kanssa. Rantanen syötti Avalanchen 7-0-murskavoitossa peräti kolme maalia.

Lue myös:

    Uusimmat