Mike Tysonista julki häkellyttävää kuvaa – urheilija latasi vakavan pelon paluuottelusta

0:32
Mike Tyson kokeilee videolla tyttärensä hoverboardia.

Nyrkkeilylegenda Mike Tysonista on julkaistu hurjaa kuvamateriaalia reilu viikko ennen hänen paluuotteluaan. Yhdysvaltalainen on treenannut itsensä rautaiseen tikkiin, ja esille on samalla nostettu vakavaa huolta hänen vastustajansa puolesta.

Tyson lopetti uransa vuonna 2005, joskin kävi seuraavana vuonna näytösottelun. Nyt, marraskuussa 2020, Tyson palaa pitkän tauon jälkeen kehään iskemällä näytösottelussa yhteen neljän painoluokan maailmanmestaruudet ammattilaisurallaan voittanutta 51-vuotiasta maanmiestään Roy Jones junioria vastaan.

Tysonin julkaisemia treenivideoita katselemalla on käynyt ilmi, ettei hän ole tullut vain leikkimään. ESPN:n jakama tuore kuvamateriaali alleviivaa, että Tyson on iskussa. Legendan yläkroppa pursuaa paidattomissa kuvissa lihasta.

ESPN:n radiojuontaja Peter Rosenberg kirjoitti Twitterissä seuranneensa Tysonia koko tietoisen ikänsä ja katsoneensa tämän viimeiset kaksi ammattilaisottelua 2004–05. Rosenberg lisäsi pysäyttävästi, että Tyson on "erilaisessa kunnossa tällä kertaa".

Amerikkalaiseen jalkapalloon ja rugbyyn pohjautuvaa kanadalaista jalkapalloa pelaava Nathaniel Behar toi puolestaan esiin pelon Roy Jones juniorista.

– En tiedä, voinko katsoa aikuisen miehen kuolevan suorassa tv-lähetyksessä. Olemmeko varmoja, että tämän ottelun täytyy tapahtua? Behar kommentoi Twitterissä.

Tyson ja Jones junior kohtaavat Los Angelesissa reilun viikon päästä lauantaina 28. marraskuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja