F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mika Salon hengen pelastaneesta kypärästä yksi huutokaupan vetonauloista – näin mojovia summia entinen F1-kuski sai tavaroistaan

7:45
Paljonko Mika Salo nettosi viimeisen F1-kisan ratistaan ja hengen pelastaneesta kypärästään? Formulasirkus oli paikalla huutokaupassa.

MTV3:n Formulasirkus-ohjelma oli paikalla, kun entisen F1-kuskin Mika Salon uran aikaisia tavaroita huutokaupattiin Helsingin Viikissä. 

Helanderin huutokauppa sai käsiinsä paljon upeita tavaroita Salon F1- ja moottoriurheilu-uran varrelta, kun ex-kuski halusi luopua osasta niistä tilanpuutteen vuoksi. 

– Kaikkiin niihin liittyy muisto. Kyllä ne ovat olleet kaikki tärkeitä tavaroita, Salo kommentoi. 

Tavaraa ajohaalareista palkintopokaaleihin sisältänyt kokoelma piti sisällään muun muassa Salon viimeisen F1-kisan Toyota-auton ratin ja suomalaiskuskin hengen Belgian Spassa vuonna 1998 pelastaneen kypärän. 

– Sillä (kypärällä) ei ole ajettu kisaa, koska se meni rikki harjoituksissa juuri ennen aika-ajoja. Ajoin vähän yli kolmeasataa aitaan. Siinä näkyy rengasvallin jäljet, se kypärä on nähnyt kovia, Salo naurahtaa. 

Millaisilla summilla kyseinen ratti ja kypärä – huutokaupan kaksi arvokkainta esinettä – huudettiin? Tämä ja paljon muuta selviää pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja