Mikä on paras asento harrastaa seksiä? Horoskooppimerkkisi paljastaa!

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Jos et ole vielä kokeillut horoskooppimerkillesi sopivinta seksiasentoa, nyt on korkea aika hypätä sänkyyn ja testata missä asennossa tähdet pyörivät sinun ja partnerisi kohdalla!

The Sun julkaisi lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi listauksen, jossa paljastetaan jokaisen horoskooppimerkin piirteisiin sopiva seksiasento. Ystävänpäivään on vielä sen verran aikaa, että hurjimmat voivatkin yrittää kokeilla jokaista asentoa ennen itse merkkipäivää 14. helmikuuta.

Oinas: Hyppää satulaan ja ratsasta onnenkukkuloille turvaan!

Oinas nauttii huomion keskipisteenä olemisesta, varsinkin makuuhuoneessa. Oinaat ovat toiminnan ihmisiä ja tietävät mitä haluavat eivätkä pelkää kysyä sitä.

Onkin siis erittäin selvää, että oinas kiipeää partnerinsa päälle. Samalla hän antaa partnerilleen täydellisen eturivin näkyvyyden itseensä ja toimintaan.

Anna siis ohjat oinaalle ja istu pelkääjänpaikalle nauttimaan!

Härkä: Tutki intohimon syvyyksiä perhosella

Härkiä ohjaa rakkauden ja mielihyvän planeettanakin tunnettu Venus. Sen takia intohimoinen seksi on erittäin tärkeää härille, ja mikä olisikaan syvälle ulottuvaan seksiin parempi asento kuin perhonen?

Perhosessa vastaanottava partneri on selällään esimerkiksi pöydällä, sängynreunalla tai sohvalla ja partneri seisoo tai polvistuu tämän eteen. Makaava osapuoli koukistaa polvet, levittää jalat ja nostaa lanteita korkealle, jotta yhdyntä helpottuu. Asento mahdollistaa syvänkin penetraation.

Härkä voi kontrolloida tahtia ja yhdynnän syvyyttä avaamalla ja puristamalla reisiään seisovan osapuolen ympärillä.

Kaksonen: Kerää talteen hekuman ainekset kottikärryllä

Kaksoset nauttivat haasteista ja seikkailuista. He ovat ikinuoria ja ovat aina valmiita kaikkeen tai ainakin yrittämään kaikkea. Sen takia haastava kottikärry on täydellinen asento villeille kaksosille valloitettavaksi.

Kottikärry luonnistuu ainakin teoriassa näin: toinen seisoo tukevasti maassa, vastaanottavan partnerin kumartuessa selin maahan käsien varaan. Takana oleva ottaa edessä olevan toisen jalan lanteelleen ja liukuu sisään takaapäin.

Helpotusta tuo se, että vastaanottava pitää toista jalkaa maassa tasapainottamassa. Jalkaa kannattaa kuitenkin pitää hiukan koukussa, jotta kottikärryä esittävä osapuoli voi asentoa siirtämällä löytää sopivan kohdan työnnöille.

Rapu: Murskaa kansituoli rakkaasi kanssa

Ravut ovat tunteellisia ihmisiä, ja he tarvitsevat parisuhteessa paljon huomiota ja vahvaa emotionaalista sidettä partneriinsa.

Kansituolin murskaaminen on täydellinen asento tunteelliselle ravulle, joka etsii syvintä mahdollista yhteyttä partnerinsa kanssa, kirjaimellisesti.

Yhdynnässä vastaanottava osapuoli lepää selällään ja nostaa jalkansa korkealle kumppaninsa olkapäille, jos mahdollista. Selällään makaavan kannattaa yhdynnän aikana aktivoida lantiopohjanlihaksia puristamalla reisiä yhteen.

Naisella kansituolin murskain mahdollistaa hurmaavaa huomiota klitorikselle ja mystiselle g-pisteelle. Tässä asennossa yhdynnällä saavutettava naisen orgasmi on myös mahdollista.

Leijona: Eläimellinen kuin… kameli

Kaikki huomiota rakastavat leijonat uskovat, ainakin salaisesti, että heillä on upea takapuoli ja tukka.

Joten mikä olisikaan parempi asento esitellä prameilevan leijonan parhaita puolia kuin kameli? Erityisesti, jos vanha kunnon doggystyle, eli takaapäin-asento on jo kokeiltu.

Naarasleijonan asettuessa nelinkontin jalat yhteen puristettuna, partneri asettuu taakse polvilleen polvet leijonan jalkojen ulkopuolella.

Tässä asennossa leijonan partnerin kuuluu vetää leijonan lanteet alaspäin itseään vasten, jotta yhdyntä onnistuu. Tällöin leijonan peppu ja reidet osuvat tämän kantapäihin.

Asento on varmasi mieluinen myös urospuoleisille leijonille, kun he pääsevät esittämään luontaista rooliaan savannin kuninkaana. Kuvittele savannilla parittelevia leijonia. Tämä asento on eläimellisen villi ja vie perinteiset takaapäin-yhdynnät uusiin sfääreihin.

Neitsyt: Työstäkää toisianne alasimen avulla

Neitsyet voivat elämässä esiintyä täydellisyyttä tavoittelevina siveydensipuleina, mutta makuuhuoneessa meininki on aivan toisenlaista. Kaikkitietävät ja miellyttämishaluiset neitsyet tietävät makuuhuoneessa, mitä he haluavat ja kuinka hän sekä hänen partnerinsa saavuttavat sen.

Alasin onkin täydellinen asento horoskooppien suurimmalle kaappifriikille.

Alasimessa neitsyt makaa mukavasti selällään ja nostaa jalkansa tiukkaan kippuraan mahan ja rinnan päälle. Neitsyen partneri asettuu neitsyen jalkojen väliin polvilleen ja selkä suorassa. Asennon avulla on helppo löytää hekumallinen g-piste ja pitää intensiivistä katsekontaktia kumppanin kanssa koko yhdynnän ajan.

Vaaka: Valloittava ja tuhma tuolileikki

Flirttailevat ja leikkimieliset vaa'at ovat horoskooppimerkkien parhaimpia rakastajia. Vaakaa ohjailee rakkauden planeetta Venus, joten petipuuhissa vaaka on usein itsevarma ja uskalias.

Ujostelematon vaaka osaakin antaa painoarvoa yhdyntää edeltävälle esileikille.

Mikä tahansa seksiasento sopii vaa'alle, mutta heidän kannattaa kokeilla seksin aloittamista kuumalla striptease-esityksellä.

Vaa'an partneri voi istua mukavasti tuolilla ja nauttia vaa’an soidinmenoista. Stripteasesta on luonnollista siirtyä kuumaan sylitanssiin. Molempia stimuloivan tanssin kiihdyttäessä tahtiaan vaaka voikin esityksen lopuksi istua partnerinsa syliin ja yhdyntä voi alkaa. Jippii!

Skorpioni: Yksityisyyttään vaalivalle lehmityttö väärinpäin

Intensiiviset skorpionit tietävät tasan tarkkaan mitä haluavat makuuhuoneen puolella. Tulisieluiset skorpionit haluavat olla kontrollissa, eivätkä pelkää kokeilla haastavampia asentoja.

Skorpioni on kuin jäävuoren huippu. Se, mitä näet, on vain murto-osa siitä, mitä skorpioni todellisuudessa ajattelee ja tuntee. Sen takia myös roolileikit voivat sopia skorppareille.

Lehmityttö väärinpäin antaa skorpionille vallan yhdynnässä, mutta samalla antaa heille hieman yksityisyyttä. Skorpionit pitävät paljon sisällään, joten asento, jossa partneri ei näe skorpioniin ilmettä sopii tälle täydellisesti.

Pornahtavan tästä asennosta saa, jos partneri asettuu makaamaan selälleen, ja skorpioni kyykistyy tämän ylle kasvot jalkoihin päin omat jalat miehen kummallakin puolella. Asento voi monelle olla kuitenkin turhan raskas. Huomattavaa helpotusta tuo, jos skoprioni laskee polvet maahan partnerin molemmin puolin.

Jousimies: Missä vain, koska vain, seisten kai

Jousimiehet ovat horoskoopeista seikkailunhaluisimpia. Heitä viehättää vapaus, mutta kaikenlaiset kahleet ja kontrolli ahdistavat heitä. Jousimiehet vihaavat rutiinia ja etsivät jatkuvasti seuraavaa adrenaliinipiikkiään. Sen takia kiinni jäämisen pelko saa heidän adrenaliininsa ryöppyämään valtoimenaan.

Jousimies haluaakin seksin tapahtuvan yllättäen ja mieluiten jossain muualla kuin makuuhuoneen yksityisyydessä. Jousimies haluaa harrastaa seksiä ulkona, julkisessa tilassa, siivouskomerossa, kopiohuoneessa, baarin vessassa... Milloin vain, missä vain, miten vain!

Yleensä tilat ovat ahtaita ja aikaa on vain rajallisesti, joten seisten harrastettu seksi sopii parhaiten villille jousimiehelle.

Tee siis näin jousimies: seiso seinää vasten, työnnä lantiotasi eteen ja nosta toista jalkaa koukussa ylöspäin, jotta partnerin on helpompi työntyä sisällesi. Jos partnerisi jaksaa, voi hän nostaa jousimiehen kokonaan ilmaan jouskarin kietoessa jalkansa partnerinsa ympärille.

Kauris: Heitä estot nurkkaan tasavertaisella kuusysillä

Kauris on realistinen ja tasapainoinen maamerkki. Seksissä kaikenlaiset aistivirikkeet saavat tämän vakaan merkin syttymään. Elämässä menestykseen tähtäävä kauris nauttii sängyssä sekä antamisesta että vastaanottamisesta.

Kauris ei koskaan mene sieltä, mistä aita on matalin, joten haastava 69-asento sopii kauriille kuin nenä päähän. Oikeudenmukaisuuden lippua liputtavat kauriit haluavat, että kaikki saavat tasapuolisesti mielihyvää ja tekevät saman määrän työtä. Kun molemmat osapuolet stimuloivat toistensa sukuelimiä samanaikaisesti suullaan, alati elämää suorittavat kauriitkin lopulta rentoutuvat ja saavat päästettyä höyryjä pihalle.

Vesimies: Linkouksen mittainen rynkytys pesutuvassa

Vesimiehet ovat täydellinen kombinaatio analyyttisyyttä ja uteliaisuutta. Heitä kiinnostaa kaikki tavallisuudesta poikkeava, eivätkä he pelkää kokeilla uusia asioita ja tekniikoita. Vesimiehet ovatkin luultavasti jo kokeilleet kaikenlaista.

Hurja yhdyntä linkoamisesta tärisevän pesukoneen päällä voi kuitenkin olla kokeilunhaluiselle vesimiehellekin uusi ja innostava kokemus.

Vesimies, tee siis näin: vastaanottava osapuoli nojautuu ylävartalollaan makaamaan pesukonetta vasten ja pyllistää partneriaan kohti. Toinen seisoo takaapäin ja ottaa pesukonetta vasten makaavan lanteista kiinni.

Linkouksen vavisuttaessa koko konetta vibraatiot etenevät teihin molempiin ja lisäävät kuplivan mielihyvän tunnetta.

Huimapäisyyskertoimia voi lisätä valitsemalla oman kylpyhuoneen sijasta taloyhtiön pesutuvan. Koskaan ei tiedä, jos naapuri yllättäen ilmaantuukin paikalle varoittamatta.

Kalat: Lähetyssaarnaaja sivuttain ja twistillä

Hempeilyyn ja hellyttelyyn taipuvaiselle kalalle ajatus loikoilusta rakkaan kanssa sängyssä lähekkäin kuulostaa täydelliseltä tavalta viettää päivä.

Tällä rakkaudennälkäisellä merkillä on ruokahalua ja kärsivällisyyttä varmistaa, että kaikilla on mukava olla ja he saavat mitä haluavat.

Maatkaa sivuttain kasvot toisianne vasten. Kaihoisan lempeät katseet ovat sallittuja, nyt puhutaan kuitenkin sentimentaalisuuteen taipuvaisista kaloista! Partnerin yhdyttyä toiseen, nojatkaa molemmat taaksepäin niin, että vartalonne muodostaa eräänlaisen X-kirjaimen sängyllä.

Asennossa on enemmän tilaa käyttää vibraattoria yhdynnän aikana. Asento on myös suhteellisen rento, ja lelut tuovat lisää intensiteettiä sänkyleikkeihin. Pelkkää juhlaa siis!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat