Mietitkö jatkuvasti syömisiäsi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Ajatteletko monta kertaa päivässä syömisiäsi: sitä, paljonko syöt, syötkö väärin ja mitä pitäisi syödä?" kysyy nimimerkki fgdfg.

Näin naiset vastasivat!

"Välillä mietin noita asioita enemmän ja toisinaan taas en välitä ollenkaan! Mutta en nyt montaa kertaa päivässä jaksa tuhlata ajatuksiani mihinkään tuollaiseen, koska en kuitenkaan syö kovinkaan epäterveellisesti. Karkkeja herkuttelen liian usein, mutta sallin sen itselleni ilman morkkista, koska urheilen kuitenkin suhteellisen paljon. Ajattelisin ehkä enemmän syömistäni, jos en urheilisi niin paljon, ja jos oikeasti söisin joka päivä jotain pitsaa ja muuta epäterveellistä. Minusta ihmisten pitäisi olla itselleen paljon sallivampia!"
– 26, lemipruoka lasagne

"Ajattelen, mutta vain, koska yritän laihduttaa. Normaalitilanteessa en jaksa uhrata sen kummemmin ajatuksia syömiselle. Herkut mahtuvat hyvin normaaliin ruokavalioon enkä jaksa potea niistä huonoa omatuntoa, kunhan perusruoat pysyvät yleensä ottaen terveellisinä."
– 28, lempiruoka sisäfileepihvi

"Ajattelen, koska yritän päästä eroon läskistä. Mutta vielä useammin ajattelen sitä, mitä ruokaa olisi kiva laittaa illalla, millaisissa ravintoloissa voisi syödä lomalla, mitä herkkuja tekisi mieli, mitä voisi loihtia vaikka lohesta, joka näkyy oleva tarjouksessa… Olen nimittäin parantumaton herkkusuu."
– 28lempiruoka pesto ja pasta

"No, en ajattele. Joskus jos tajuan, että painan pari kiloa liikaa, saatan vuorokauden miettiä, mitä syön, mutta se unohtuu pian."
– 29, lempiruoka perunat ja kananmunakastike

"Nyt täytyy kyllä sanoa, että en kyllä ajattele syömisiäni noin usein – en edes päivittäin. Ruoka on minulle polttoainetta, joka auttaa jaksamaan ja ravitsee, kun teen oikeita valintoja. Olen mielestäni melko tietoinen siitä, mitä kannattaa syödä, jos haluaa elää terveellisesti. Valinnat tapahtuvat kuitenkin luonnostaan, eikä minun tarvitse kauheasti uhrata ajatuksiani asialle. Syön pääosin terveellisesti, mutta uskon kohtuuteen ja siihen, että elämässä pitää voida välillä myös nautiskella herkuista. Ei voi olla ihan tervettä, jos ajatukset pyörivät jatkuvasti ruokailun ympärillä."
– 28, lempiruoka sushi

Lue myös:

    Uusimmat