Maksullinen seuralainen paljastaa kipeät totuudet miesten uskottomuudesta: "Jos mies haluaa hairahtaa..."

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Katso myös: Voiko ihminen pettää, jos rakastaa kumppaniaan?

Maksullisena seuralaisena työskentelevä Samantha paljastaa syitä miesten uskottomuuden taustalla.

Maksullisena seuralaisena työskentelevä Samantha X kertoo australialaisella News.com.au-sivustolla ajatuksiaan uskottomuudesta. Aiemmin nainen on muun muassa listannut merkkejä, joista voi päätellä miehen pettävän sekä vinkannut miehille, miten naisen voi saada ihastumaan itseensä. Tuoreessa kirjoituksessaan Samantha murskaa mielikuvia pettämisestä.

"Yksikään mies ei ole liian kiireinen"

Ajatteletko ehkä, ettei työnsä ja perhe-elämänsä vuoksi kiireinen mies yksinkertaisesti ehdi pettää? Samanthalla on huonoja uutisia. Nainen kertoo näkevänsä ammatissaan kaikenlaisia miehiä: sinkkumiehiä, leskimiehiä, eronneita miehiä, pyörätuolissa istuvia miehiä, parantumattomasti sairaita miehiä, rikollisia, poliiseja ja politiikoita, ja vakuuttaa, että miehet kyllä järjestävät aikaa uskottomuudelle.

– Sillä ei ole väliä, kuinka kiireisiä tai ylityöllistettyjä he ovat, kuinka vaikutusvaltaisia he ovat tai korjaavatko he vuotavia hanoja työkseen, jos mies haluaa hairahtaa, hän järjestää aikaa. Hän laittaa sen etusijalle. Se on kiistaton fakta, Samantha kirjoittaa kolumnissaan ja kertoo, kuinka kiireisimmät ja vaikutusvaltaisimmatkin hallituksen puheenjohtajat ovat järjestäneet aikaa hänet nähdäkseen.

– Yksikään mies ei ole liian kiireinen naisen nähdäkseen, Samantha vakuuttaa.

Onnellinen avioliittokaan ei takaa mitään

Jos liitto on hyvä ja pariskunta onnellinen, eihän silloin petetä? Jälleen kerran Samantha murskaa kuvitelmat.

– Sillä ei ole väliä, kuinka hyvä avioliitto on, kuinka onnellinen olet (tai luulet olevasi), kuinka hyvä isä hän on, kuinka mahtava elättäjä hän on, tai että harrastatte edelleen seksiä joka tiistai ja pidätte säännöllisen treffi-illan, miehet hairahtavat. En sano tietenkään, että kaikki miehet, mutta sanon, että tarpeeksi miehiä, jotta seksiteollisuus pysyy pystyssä taantumista huolimatta.

Samantha. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kokemuksensa perusteella Samantha uskoo voivansa jakaa miehet tietynlaisiin ryhmiin.

.– Olen päätellyt, että naimisissa olevat miehet osuvat johonkin kolmesta kategoriasta, Samantha kertoo.

– Niihin, joilla ei ole lainkaan läheisyyttä vaimojensa kanssa (joillain ei traagisesti vuosikymmeniin) ja, jotka sanovat tuntevansa olonsa käveleväksi luottokortiksi. He eivät lähde, koska eivät halua menettää yli puolta rahoistaan, eivätkä halua satuttaa lapsiaan.

– Sitten ovat ne, jotka sanovat rakastavansa vaimojaan, mutta tunnustavat vain tarvitsevansa vaihtelua.

– Sitten meillä on monimutkaisin joukko: hyvin onnellisesti naimisissa olevat miehet.

"He eivät todellakaan halua satuttaa vaimojaan..."

Samantha kertoo, ettei ole hänen asiansa tuomita ketään.

– Jos olen jotain oppinut Samanthan roolissani, se on se, ettei maailma ole täydellinen, emme ole täydellisiä ihmisiä ja kaikki tekevät vain parhaansa,  Samantha – oikealta nimeltään Amanda Goff – kertoo.

Samantha kertoo, kuinka hänen oli vaikea aluksi ymmätyää sitä, miksi onnellisesti naimisissa olevat miehet hakivat läheisyyttä muualta, olipa se sitten seksityöläisten luota tai pitkäaikaissuhteiden kautta.

– Seksityöläisiä tapaavat miehet eivät yleensä ole sitä tyyppiä, joilla on salasuhteita. He eivät halua sitä päänsärkyä, he eivät tarvitse henkistä yhteyttä (koska saavat sitä kotona) ja he sanovat, että jäisivät luultavasti kiinni; jotkut ovat jääneetkin.

– He eivät todellakaan halua satuttaa vaimojaan ja mahdollisesti tuhota avioliittoaan. (Vaikka naiset eivät ole tyhmiä. Mietin, tietäväkö vaimot sisismmissään aviomiestensä kaksoiselämästä ja valitsevat katsoa sormien läpi ennemmin kuin lähteä ja aloittaa elämänsä uudelleen.)

"En kestäisi kaksoiselämää"

Samantha kokee avioliiton epärealistisena ja vanhentuneena käsitteenä.

– Tiedän, etten voisi olla yhden miehen kanssa 40:tä vuotta, enkä ole koskaan halunnut tai ollut naimisissa. En kestäisi kaksoiselämää ja valheita, hän toteaa.

Varattujen miesten uskottomuutta liiankin kanssa nähnyt Samantha onkin varma, ettei tule koskaan itse lausumaan "tahdon"-sanaa papin edessä, mutta muistuttaa, että uskottomia löytyy myös naisten parista.

– Vakuutan, etteivät miehet ole ainoita, jotka pettävät. Moni nainenkin tekee sitä, ja minulla on ollut monia asiakkaita, jotka ovat olleet murtuneita vaimojensa salasuhteista.

"He eivät halua lähteä, mutta..."

Samantha uskoo, ettei yhdeltä ihmiseltä voi saada kaikkea.

– Moni naimisissa oleva mies kertoo minulle, että heidän vaimonsa ovat mahtavia äitejä, mahtavia perheenemäntiä, ja silti läheisyys on kuollut. He eivät halua lähteä, mutta seksi ja yhteys toiseen on heille tarve, niin kuin se useimmille on.

Samantha tunnustaa, että on itse rakastunut naimisissa olevaan mieheen, mutta tietää, että suhteen oli päätyttävä, sillä mies ei tule koskaan jättämään vaimoaan.

– Rakastan häntä edelleen, ja joskus vihaan hänen vaimoaan. Hänellä on niin helppoa! Hän saa miehen kokonaan itselleen, hän saa lomat, hän saa miehen joka ilta sänkyyn ja hän saa apua joka päivä. Hänellä on joku, kenet merkitä läheiseksi sairaalan lomakkeisiin. Mutta vaihtaisinko paikkoja hänen kanssaan? Ehdottomasti en. Olen aina sanonut, että käytän mieluummin pitsihansikkaita kuin uunikintaita. Opettelen nyt deittailemaan itseäni – yhtä harvoista ihmisistä, joihin luotan.

Lue kaikki aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat