Espanjalaisen uutisankkurin suhde paljastui kiusallisella tavalla – salarakas vilahti uutislähetyksen taustalla puolialastomana

Espanjalaisen uutisankkurin kerrotaan jääneen kiusallisella tavalla pettämisestä, kun television katselijat bongasivat livelähetyksen taustalta puolialastoman naisen.

Espanjalainen Alfonso Merlos, 41, oli juontamassa Estado de Alarma -kanavan uutisia kotoaan, kun taustalle ilmestyi yhtäkki niukasti pukeutunut nainen. Tarkkasilmäiset katsojat hoksasivat pian, ettei kyseessä ollut uutisankkurin Big Brother -ohjelmasta tuttu tyttöystävä Marta López, ja tilanteesta nousi kohu. Tapauksesta uutisoi muun muassa New York Post.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alfonso itse ei kommentoinut tapausta moneen päivään mitenkään, mutta pyysi lopulta Martalta anteeksi The Ana Rosa -uutisohjelman aikana maanantaina.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa anoa anteeksiantoa, vaikka tavoitteeni ei ollut satuttaa ketään, mies muotoili.

Alfonson mukaan hän oli kuitenkin jo eronnut tosi-tv-tyttöystävästään ennen kiusallista uutislähetystä. Kohua kommentoinut Marta on omasta puolestaan vakuuttanut, että pari oli tuolloin vielä yhdessä. Nainen kutsui tilannetta "epämiellyttäväksi" ja "häpeälliseksi". Martan mukaan pari oli ollut erossa toisistaan neljän päivän ajan riideltyään Martan ex-mieheen liittyvistä asioista.

Alfonso. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suhdetta jatkunut jo viikkoja

Alfonson taustalla liihotellut, vain osittain vaatteet päälleen saanut nainen tunnistettiin myöhemmin toimittaja Alexia Rivasiksi. Alexia on paljastanut tapailleensa uutisankkuria jo useiden viikkojen ajan. Rivasin mukaan mies oli suhteen alkaessa sinkku.

Alexia Rivas.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin myös toisen uutistoimittajan lähetyksen taustalla vilahti "alaston yllättäjä".

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat