Miten saan naiset ihastumaan itseeni? Entinen ilotyttö kertoo, mikä on tärkeintä – ei välttämättä se, mitä luulisit

Kuusi vuotta ilotyttönä työskennellyt Samantha X muistuttaa, että miehen tulee tuntea itsensä ja pitää huolta ulkonäöstään. Tärkeintä on kuitenkin vältellä epätoivoista käytöstä. 

Kurkista yllä olevalta videolta, miltä näyttää sadomasokistista seksiä tarjoavan ammattilaisen työhuoneessa.

Miten saan itselleni tyttöystävän, kun kaikki naiset näyttävät haluavan pysytellä vain kaveritasolla?

Kun aiemmin ilotyttönä työskennellyt Samantha X, 44, sai kuulla kysymyksen 19-vuotiaalta miehenalulta, hän päätti jakaa vinkkinsä julkisesti. Niksit ovat jakaneet muun muassa brittiläinen The Sun sekä The World News -verkkosivusto.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Ensinnäkin on hyvä asia, jos nainen haluaa olla kaveri kanssasi. Olet kunnollinen tyyppi, mikä on jo puoli voittoa, Samantha X aloittaa.

– Jos persoonallisuutesi ei miellytä, ei ulkonäöllä ole väliä. Mutta myös hyvältä näyttäminen on tärkeää, nainen jatkaa.

Samantha X:n mukaan ulkonäöstä kannattaa huolehtia syömällä terveellisesti ja liikkumalla, käyttämällä hyväntuoksuista hajuvettä sekä käymällä säännöllisesti siistimässä kampauksensa.

"Niin miehet kuin naisetkin haistavat epätoivon"

Tärkeintä entisen ilotytön mukaan on kuitenkin päästä irti pariutumista koskevista paineista.

– Niin miehet kuin naisetkin haistavat epätoivon kilometrien päähän. Älä huolehdi siitä, mitä naiset sinusta ajattelevat, vaan keskity siihen, mitä toivot, tarvitset ja himoitset, Samantha X neuvoo.

***


Lue myös:

    Uusimmat