Seuralaisena työskennellyt Samantha uskoo salasuhteiden kukoistavan poikkeusoloissakin – nämä asiat voivat viitata uskottomuuteen: "Merkki, jota kannattaa pitää silmällä"

Seuralaisena työskennellyt Samantha X on kertonut mietteitään pettämisestä.

Seuralaisena toiminut Samantha X jakoi vinkkinsä siihen, mistä voi päätellä kumppanin pettävän. Australialaisen News.com.au-sivuston kolumnistinakin toimiva Samantha, oikealta nimeltään Amanda Goff, kertoi sivuston Not Here To Make Friends -podcastissa uskovansa salasuhteiden kukoistavan koronapandemian aiheuttamassa eristyksessäkin.

Aviomiestään pettämisestä epäilleelle kuulijalle vastannut Samantha kertoi, että pettäjä saa kyllä petettyä koronaeristyksenkin aikana, vaikka "se olisi vain 10 minuutin ajan matkalla kotiin". 

– Ei sillä ole väliä, kuinka kiireinen hän on, tai onko hän jatkuvasti töissä, hän löytää kyllä keinon, kirjojakin seuralaispalvelukokemuksestaan kirjoittanut nainen täräyttää.

Myös pettämissivusto Ashley Madisonilta on aiemmin kerrottu, ettei korona-aika ole vähentänyt salasuhteita, vaikka seksiseuraa ja henkisiä suhteita onkin etsitty enemmän virtuaalisesti.

"Mitä hän oikein pesee pois?"

Klassiset merkit pettämisestä ovat kännykkäkäytöksen tai seksielämän muuttuminen. Lisäksi eräs vihje kumppanin uskottomuudesta voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin märkä tukka kotiin tullessa, Samantha X vinkkaa. Samantha huomauttaa, että kumppani on tuolloin käynyt muualla suihkussa. Ennen kuin puolisoa syyttää uskottomuudesta, kannattanee kuitenkin tarkistaa, onko hän pettämisen sijaan käynyt esimerkiksi kuntosalilla tai sataako ulkona.

Tai rientääkö hän suihkuun välittömästi kotiin tultuaan?

– Jos hän hyppää suihkuun heti kotiin tultuaan ilman, että hän suutelee sinua tervehdykseksi, mitä hän oikein pesee pois, myös Whimn-sivustolle aiheesta kirjoittanut Samantha kehottaa pohtimaan.

"Hyvä merkki, että hän tekee sitä itse"

Myös keskustelun lomasta voi bongata hienovaraisia vihjeitä siitä, ettei kumppanilla ole puhtaat jauhot pussissa, Samantha vinkkaa.

– Kun hänestä tulee hyvin pettämisen vastainen – jos jostakusta tulee yhtäkkiä hyvin hurskasteleva ja tuomitseva pettäviä kohtaan – minusta se on hyvä merkki siitä, että hän tekee sitä itse, Samantha kertoo.

Käyttäytyykö liian kiltisti?

Surullista kyllä, myös ihanan käytöksen voi tulkita negatiivisen kautta. Jos kumppani on erityisen kiltti ja normaalia intohimoisempi, hälytyskellot voivat Samanthan mukaan soida.

– Miehet kertovat minulle, että he joskus ylikompensoivat, kun he ovat käyttäytyneet huonosti: kukkia, reissuja, lahja. Se ei tietenkään tarkoita, että jokainen kiltti mies pettää, mutta jos epäilet jo valmiiksi, se on merkki, jota kannattaa pitää silmällä, Samantha kirjoittaa Whimn-sivustolla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat