Mainos

Mies mokasi lomakkeen täytössä – tulevalta työnantajalta naurettava reaktio

Työnantaja järkyttyi luullessaan, että heidän tulevan työntekijänsä painoindeksi oli liki 150 000.

Thom O'Neill jakoi Twitterissä kuvakaappauksen viestinvaihdosta veljensä kanssa – ja sai somekansan riemastumaan. Päivitystä on sittemmin uudelleentwiitattu jo satoja kertoja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viestinvaihdosta käy ilmi, että O'Neillin veli oli epähuomiossa kirjoittanut pituudekseen 17 senttimetriä 176 senttimetrin sijaan tulevan työnantajansa vaatimaan, terveystietoja käsittelevään lomakkeeseen. Painon veli kuitenkin merkitsi oikein, joten hänen painoindeksikseen tuli huikeat 149 000, kun ihanteellinen painoindeksi on välillä 18,5–24,9.

Jostain syystä työnantajan ensimmäinen reaktio ei ollutkaan loogisesti päätellä, missä virhe on tapahtunut, vaan järkytys siitä, että heidän tulevan työntekijänsä painoindeksi on luonnottoman suuri ja mies luultavasti kuoleman porteilla. Työnantaja ei ihme kyllä ollut huolissaan siitä, että brittimies oli antamiensa tietojen mukaan lyhyempi kuin vastasyntynyt vauva.

Selityksetkään eivät auttaneet, vaan työnantaja vaati, että mies meni lääkärin pakeille. Lääkärin tehtäväksi jäikin lisätä numero 6 pituuden loppuun lomakkeeseen. Ongelma ratkaistu.

Video: Näin välttelet töitä hyvällä menestyksellä.

1:02

Lähde: Someecards

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja