Mies menehtyi aivosyöpään – lojaali lemmikki kuoli vain 15 minuuttia myöhemmin

0:41
Myös koira voi sairastua syöpään. Videolla kerrotaan, mistä koiran syövän tunnistaa.

Skotlantilainen mies hävisi kahdeksan vuoden taistelun aivosyöpää vastaan. Vain vartti sen jälkeen, kun mies menehtyi vaimonsa käsivarsille, myös perheen 3-vuotias koira kuoli.

Stuart Hutchison sai vuonna 2011 tietää, että korvatulehdukseksi luultu tauti olikin jotain paljon vakavampaa. Paha päänsärky ja huimaus johtuivat pahanlaatuisesta aivokasvaimesta. Stuart oli diagnoosin saadessaan vasta 17-vuotias.

Hoidot eivät tehonneet nuorukaisen aivosyöpään. Tauti levisi luihin. Stuart päätti viettää viimeiset päivänsä lapsuudenkodissaan perheensä kanssa.

– Saimme hänet kotiin neljä viikkoa sitten, sillä hän halusi kuolla kotona paikassa, jossa on syntynyt, Stuartin äiti Fiona Conaghan kertoi Alloa Advertiserille.

Isäntä ja lemmikki menehtyivät vartin sisällä

Elokuun 11. päivä 25-vuotias Stuart menehtyi rakkaan vaimonsa Daniellen käsivarsille taisteltuaan kahdeksan vuotta aivosyöpää vastaan.

Samoihin aikoihin Daniellen isä kävi tyttärensä ja Stuartin yhteisessä asunnossa. Sieltä mies löysi Stuartin 3-vuotiaan Nero-bulldoggin vakavasti sairaana. Daniellen isä vei koiran ripeästi lääkäriin, jossa Nero kuoli. Koira menehtyi karkeasti noin 15 minuuttia isäntänsä jälkeen.

Irish Post kertoo, että koiran selkäranka oli revähtänyt pari viikkoa ennen traagista päivää. Nero oli sinnitellyt isäntänsä rinnalla tämän viimeiset hetket.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Stuart haudattiin Neron viereen

Pariskunnalla oli kolme koiraa, mutta Neron ja Stuartin suhde oli erityislaatuinen. Perhe luonnehtii Neroa lojaaliksi ja rakastetuksi.

– Nero oli koira, joka oli aina hänen kanssaan, Fiona-äiti luonnehtii Stuart-poikansa ja hänen bulldogginsa suhdetta.

Stuartin hän toivoo muistettavan urheana taistelijana, joka uskalsi elää elämäänsä aivosyövästä huolimatta.

Kymmenen päivää suuren menetyksen jälkeen Stuart haudattiin isovanhempiensa ja Neron viereen skotlantilaiselle hautausmaalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja