Koira nuuhki omistajaansa aina samasta kohdasta – karu syy paljastui lopulta: "En ehkä olisi mennyt lääkäriin ennen kuin on liian myöhäistä"

2:39

Victoria-ajokoiralla oli tapana nuuhkia omistajansa ihoa. Koira tuntui olevan kiinnostunut aina samasta kohdasta hänen kehossaan, josta löytyikin lopulta syöpä!

Huolettaako melanooma? Yllä oleva video kertoo, millaiset luomet ovat vaarattomia!

Kaksi vuotta sitten Lauren Gauthier adoptoi hylätyn, yksisilmäisen koiran. Koira päätyi pelastamaan hänen henkensä, kertoo People-lehti.

"Koska koira on niin sinnikäs, menen tarkistuttamaan itseni"

Kotona Victoria-ajokoiralla oli tapana nuuhkia Gauthierin ihoa. Koira tuntui olevan kiinnostunut aina samasta kohdasta hänen kehossaan.

– Aina, kun istuin sohvalla, koira tuli viereeni ja alkoi nuuhkia pientä näppyä nenässäni. Sitten se istui siinä ja tuijotti minua, Gauthier, 42, kuvaa.

– Kun näppylä katosi, Victoria jatkoi nuuhkimista, joten ajattelin "miksi laitat jatkuvasti nenäsi naamalleni?" Se oli niin outoa. Päätin lopulta, että koska koira on niin sinnikäs, menen tarkistuttamaan itseni.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Järkytyksekseen Gauthier sai kuulla, että hänellä oli ihosyöpä. Teini-ikäisenä Gauthier harrasti solariumissa käymistä; hän uskoo tämän vaikuttaneen sairauden syntyyn.

"Olen niin kiitollinen Victorialle"

Jos Gauthier ei olisi mennyt lääkäriin, syöpä olisi voinut levitä nenän ja kasvojen kudoksiin ja johtaa jopa kuolemaan.

– Olen niin kiitollinen Victorialle – kuten voitte kuvitella, se on saanut paljon herkkuja ja halauksia, Gauthier kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Syöpä saatiin poistettua

Syöpä saatiin poistettua. Gauthierille jäi vain lievät arvet. Pelastumisestaan hän kiittää koiraansa.

– Tiesin aina, että ajokoirilla on hyvä hajuaisti, mutten koskaan uneksinutkaan, että tuo hajuaisti voisi vaikuttaa suurella tavalla minuun henkilökohtaisesti, Gauthier kiittelee.

– En ehkä olisi mennyt lääkäriin ennen kuin on liian myöhäistä, jos koirani ei olisi ollut noin sinnikäs.

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja