Mies löi vetoa kavereidensa kanssa – pudotti huikeat 84 kiloa: "En voinut enää paeta paino-ongelmaani"

Angel Diaz, 32, pudotti 84 kiloa, koska löi aiheesta vetoa kavereidensa kanssa. Nyt mies käy kuntosalilla jopa seitsemänä päivänä viikossa!

Angel Diaz, 32, oli aina ollut ylipainoinen. Mies ei kyennyt edes muistamaan aikaa, jolloin olisi ollut vain "keskiverron kokoinen"; teksasilainen Angel painoi enimmillään yli 180 kiloa, kertoo Men's Health.

Angelin elämän kuitenkin muuttui sen jälkeen, kun hän oli lyönyt vetoa ystäviensä kanssa. Mies pudotti yli 80 kiloa vedon ansiosta.

Ystävä herätti Angelin pohtimaan painoaan

Aiemmin Angel söi pizzoja, pikaruokia ja karkkia. 18-vuotiaana hän onnistui ystävänsä painoon liittyvien kommenttien jälkeen pudottamaan yli 50 kiloa, mutta lopulta kilot hiipivät takaisin.

Vuoteen 2018 asti paino nousi, kunnes Angel painoi 180 kiloa. Sitten läheinen ystävä muutti kaiken.

Ystävä kysyi Angelilta kaveriporukan keskustelussa, onko tämä koskaan harkinnut lihavuusleikkausta.

– Muistan, että ryhmäviestin nähdessäni mietin: "Miksi hän kysyy minulta tätä? Miksi hän miettii painoani?", Angel kuvaa.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Yritti vältellä paino-ongelmiaan

Uusi painonpudotusurakka tuntui mahdottomuudelta. Angel oli tuolloin 31-vuotias ja yritti vain vältellä aiheitta, jonka ystävän viesti nyt nosti esiin.

– Minulta loppuisi pian aika, enkä voinut enää paeta paino-ongelmaani. Jos en tekisi asialle mitään, olisi hyvin mahdollista, että en jäisi henkiin ja näkisi kahden lapseni kasvavan aikuisiksi, ja jättäisin vaimoni kohtaamaan elämän yksin, Angel kuvailee.

Ajatus lihavuusleikkauksesta kuitenkin pelotti. Angel päätti ehdottaa ystävilleen vetoa: hän pudottaisi vuoden aikana painoa itsekseen. Jos hän ei onnistuisi, hän menisi leikkaukseen.

Pudotti puolessa vuodessa 45 kiloa

Elämänmuutos alkoi helmikuussa 2018. Angel muutti syömätapansa ja nautti vain noin 1500 kilokaloria joka päivä. Hän joi vain vettä ja vältti makeutusaineita. Puolessa vuodessa katosi 45 kiloa.

Angel alkoi hölkätä ja kävellä. Sitten hän liittyi kuntosalille, vaikka pelkäsikin ihmisten katseita.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se oli kuitenkin lopulta yksi parhaita päätöksiäni, ja olen oppinut rakastamaan painoilla treenaamista. Olen salilla viidestä seitsemään päivää viikossa, ja joskus kahdesti päivässä, Angel kuvailee.

Lienee selvää, että Angel voitti vedon.

Angel on lakannut tuijottamasta vaakaa

Angel haluaisi vielä pudottaa kymmenisen kiloa. Sitten hän olisi tavoitepainossaan, 90 kilossa. Mies on kuitenkin lakannut tuijottamasta vaakaa, sillä tärkeämpää on sada lihaksia ja parantaa painonnosto- ja voimaharjoittelun tuloksia.

Muita samassa tilanteessa olevia Angel kehottaa ottamaan päivän kerrallaan.

– Keskity päivään, joka on edessäsi, ja siinä se. On helpompaa haastaa itsensä syömään terveellisesti vain yhden päivän ajan.

Lähteet: Menshealth.com

Lue myös:

    Uusimmat