Mies ei suostunut siirtymään hääkuvauspaikalta – sulhanen mottasi nyrkillä ja vietti hääyön putkassa

Sulhanen löi nyrkillä miestä, joka ei suostunut siirtymään hääkuvauspaikalta. Miehen nenä murtui ja sulhanen vietti hääyön putkassa. Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta ovat ristiriidassa.

Floridalainen 27-vuotias Jeffery Alvord pidätettiin sunnuntaina 3. maaliskuuta Palm Beachin piirikunnassa Ocean Ridge -rannalla sattuneen käsirysyn jälkeen. Tappelusta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Ocean Ridgen poliisin mukaan Alvord kertoi olleensa valmistautumassa häihinsä, kun hänelle tuli riitaa rannalla päivää paistatelleen 24-vuotiaan Trevor Mooneyn kanssa. Alvordin mukaan Mooney ei suostunut siirtymään pois paikalta, jolla morsiusparin oli ollut tarkoitus ottaa hääkuvansa. Otokset oli ollut määrä ottaa ennen rannalla järjestettävää hääseremoniaa.

Kaksi bestmania koetti suostutella Mooneyta siirtymään. Alvordin mukaan mies vastusteli ja oli aggressiivinen. Alvord koki olonsa uhatuksi ja mottasi Mooneyta nyrkillä naamaan. Häävieraat erottivat riitapukarit toisistaan.

Kaksi eri versiota

Alvordin mukaan mies käyttäytyi erittäin uhkaavasti sen jälkeen, kun oli kieltäytynyt ottamasta vastaan rahaa. Hän koki olonsa uhatuksi, kun mies nousi pystyyn ”hyvin aggressiivisella” tavalla. Alvordin mukaan mies todennäköisesti yritti yllyttää häntä tappeluun.

Mooney puolestan väittää sulhasen käyttäytyneen uhkaavasti. Mooneyn mukaan Alvord piti hänestä kiinni ja löi häntä kasvoihin kolme kertaa. Hänen mukaansa joku myös tarttui hänen tavaroihinsa ja heitti ne pitkin rantaa.

Mooneyn nenä murtui ja hänen lasinsa menivät rikki. Alvord sai syytteet törkeästä pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Alvordin asiananaja Steve Cohen kertoo The Palm Beach Post -sivustolle, että 30 häävieraan mukaan tilanne ei mennyt kuten Mooney kuvaili.

Kahakan lopputulos oli , että aviovuoteen sijaan Alvord päätyi tuoksi yöksi putkaan. Seuraavana päivänä hän pääsi vapaaksi ja meni lehtitietojen mukaan pian naimisiin morsiamensa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja