Morsian vaihtoi häävalat – lukikin pettäjämiehensä lähettämiä tekstiviestejä toiselle naiselle

Morsian sai häidensä aattoiltana tuntemattomalta naiselta viestejä, joista kävi ilmi, että sulhanen oli pettänyt häntä jo kauan. Morsian kosti lukemalla tekstiviestit ääneen alttarilla kaikkien juhlavieraiden kuullen. 

Useimmille morsiamille häitä edeltävä ilta on jännittävä. Sitä miettii, että meneeköhän kaikki huomenna hyvin. Moni odottaa malttamattomana, että pääsisi seisomaan alttarilla tulevan aviomiehen kanssa.

Näin myös Casey – nimi muutettu – ajatteli tuona iltana, ennen kuin kännykkään tulleet tekstiviestit romuttivat kaikki hänen unelmansa. Casey kertoi tarinansa Whimn-sivustolla.

Casey oli ollut siemailemassa samppanjaa morsiusneitojensa kanssa, kun hän sai viestin tuntemattomasta numerosta. Viestien sisältö sähköisti tunnelman.

Yhdessä viesteistä luki: ”Minä en menisi hänen kanssaan naimisiin. Menisitkö sinä?”

Viestin mukana tuli monia kuvakaappauksia viesteistä, joissa tuli esiin likaisia yksityiskohtia Caseyn sulhasen Alexin ja tuntemattoman naisen salasuhteesta.

”Sinä ja minä, tänä viikonloppuna. Siitä tulee kuumaa.”

Ovatko ranskalaiset miehet todella romanttisia? Artikkeli jatkuu videon alla. 

”Kroppasi on hiton mieletön. Ja osaat todellakin hyödyntää sitä. Kunpa tyttöystävälläni olisi puoletkaan niistä taidoista, mitä sinulla on.”

Sen jälkeen Alex paljasti tälle tuntemattomalle, että hän ei ollut koskaan kokenut tämänkaltaista yhteyttä kenenkään kanssa.

Järkyttynyt ja murtunut Casey purskahti kyyneliin. Sitten hän laati kostosuunnitelman tulevalle ex-sulhaselleen. Hän ei peruisi häitä nyt.

Luki viestit juhlavieraiden kuullen

Kun Casey asteli kohti alttaria, ei Alexilla hänen mukaansa ollut aavistustakaan siitä, mitä oli tulossa.

– Tulin eteen ja hengitin syvään. Käännyin kohti ystäviäni ja vanhempiani ja kerroin totuuden Alexista, Casey kertoo Whimn-sivustolla.

– Näyttää siltä, että Alex ei ole se, joksi häntä luulin, hän aloitti.

Casey kertoo, että yleisö kohahti. Alex yritti tarttua hänen käsiinsä, mutta Casey laski kukkakimppunsa. Hänellä oli kädessään myös kännykkä, ja hän luki ääneen joka ainoan viestin, jonka tuntematon nainen oli hänelle lähettänyt.

Joka viestin kohdalla Alexin naama alkoi punoittaa yhä enemmän. Kun Casey lopetti puheensa kyyynelet silmissä, mies ei sanonut mitään. Hän poistui kirkosta bestman kintereillään.

– Hänen perheensä näytti kauhistuneelta, Casey muistelee.

"Hitonmoiset juhlat"

Kun Alex oli poistunut, Casey ei tuhlannut yhtään enempää aikaa tähän suhteeseen.

– Tänään ei ole häävastaanottoa, hän sanoi vieraille.

– Sen sijaan juhlimme rehellisyyttä, todellisen rakkauden löytämistä ja sitä, että pitää seurata sydäntään, vaikka se tuntuisi pahalta.

Loppujen lopuksi tämä sinkkuuntunut nainen järjesti ”hitonmoiset” juhlat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja