Mies, älä tule! Rakkausvalmentaja uskoo ejakuloimattomuuden etuihin

Rakkausvalmentaja Nanna Valli kohahdutti viime viikolla kirjoittamalla blogissaan naisen nalkutuksen paranevan seksillä. Seksielämän piristykseksi Valli suosittelee pariskunnille tantrista harjoitusta, joka panee miehen koville.

Rakkausvalmentaja Nanna Vallin blogiteksti nalkuttavasta naisesta ja seksin puutteesta aiheutti kuohuntaa viime viikolla. Naisen ja miehen vahvuuksista puhunutta tekstiä pidettiin muun muassa vanhanaikaisten sukupuoliroolien pönkittämisestä ja yleistyksistä.
– Myönnän, että teksti oli hyvin kärjistetty ja tapani kirjoittaa on värikäs. Teksti paineli ihmisten kipukohtia ja mielestäni siinä irrotettiin asioita asiayhteyksistään, Valli tuumaa jälkikäteen.

Valli täsmentää tekstinsä pääviestin olleen naisten seksuaalisuuden tukahduttaminen yhteiskunnassamme – asia, johon hän haluaa yhä kiinnittää huomiota. Hänen mukaansa naiseuteen kuuluvat asiat kuukautisista synnytykseen ovat edelleen kulttuurissamme piilotettuja ja häpeiltyjä asioita.

Henkilökohtaisella tasolla esimerkiksi seksikumppaneiden määrän salailu tai toisten naisten huorittelu voivat Vallin mukaan olla merkkejä seksuaalisesta estyneisyydestä.
– Uskon peilaamiseen. Jos koemme jonkin asian todella vaikeaksi ja näemme jonkun muun tekevän sitä, hyökkäämme sitä vastaan todella voimakkaasti. Vaikka paljastavasti pukeutuvan naisen tuomitseminen saattaa johtua siitä, että itsellä on kehonsa kanssa jokin ongelma, Valli kuvailee.

Jumalatarta etsimässä

Blogissaan Valli kuvailee vahvoja naisia jumalattariksi, jotka ovat sinut oman seksuaalisuutensa kanssa. Omaa sisäistä jumalatartaan etsiviä Valli kehottaa kirjaimellisesti katsomaan peiliin.

– Minusta on todella tärkeää se, miten naiset puhuvat itselleen. Ihmiset kokevat, etteivät ole kiusaajia, mutta naiset katsovat peiliin ja puhuvat itselleen todella rumasti, Valli toteaa ja kertoo affirmaatioharjoituksesta, jota hän on usein suositellut.

– Mene joka aamu alasti peilin eteen ja sano itsellesi kauniita asioita. Mitä typerämmältä se tuntuu, sitä parempi. Se, että meidän on vaikea kehua jotakin kohtaa itsessämme, kertoo vain siitä, että juuri se kohta kaipaakin meissä eniten huomiotamme, rakkauttamme ja hyväksyntäämme.

Tantraa pariskuntien piristykseksi

Entä, jos seksielämä on se, joka antaa valituksen aihetta?
Vallin omassa elämässään hyväksi havaitsema harjoitus saattaa saada miehen varpailleen. Valli nimittäin uskoo tantrisen seksin hyötyihin. Hän puhuu miesten ja naisten energioista ja niiden kohtaamisesta parisuhteessa ja yhteisessä sängyssä.
– Ejakuloimattomuus liittyy tantraan aika vahvasti. Kun harrastetaan seksiä, niin tantrisessa mielessä naisen kuuluisi saada mahdollisimman paljon orgasmeja ja pariskunnan harrastaa paljon seksiä, mutta miehen pitäisi välttää ejakulointia. Sääntö voi olla, että mies saa ejakuloida vaikka kerran viikossa tai kerran kuussa. Näin mies saa nostettua omaa seksuaalienergiaansa ja maskuliinisuuttaan, Valli vinkkaa.

Hänen mukaansa miehen ejakulointi esimerkiksi masturboimalla syö miehen miehisyyttä. Sen sijaan naiselle orgasmit tekevät Vallin mukaan vain hyvää. Valli perustelee näkemystä tantrisella ajattelulla siitä, että mies on seksissä antava osapuoli, nainen taas vastaanottava. Pariskunnan kuuluisi hyötyjä saadakseen harrastaa seksiä usein, mutta ilman miehen siemensyöksyä, Valli täsmentää.

– Jos mies antaa seksuaalienergiaansa liikaa pois, nainen voimaantuu, mutta miehen energiat käyvät vähiin. Monestihan seksin jälkeen mies väsähtää saman tien. Jos mies ei ejakuloikaan joka kerran seksiä harrastaessaan, miehen kestotaso nousee ja mies voimistuu. Hän myös haluaa vaimoaan enemmän ja antaa naiselleen enemmän huomionosoituksia koko ajan arjessa, joka taas tuntuu olevan naisille parisuhteessa usein hyvin tärkeää ja asia, josta he kokevat usein jäävänsä jollain tapaa paitsi. Ainakin meidän suhteessamme ejakuloimattomuus on ollut jonkinlainen avaintekijä mieheni miehisyyden löytämisessä.

Lue myös:

    Uusimmat