Mieletön muodonmuutos: Kathryn, 39, laihtui yli 60 kiloa – teki yhden melko oleellisen muutoksen ruokavalioonsa

Pikaruokaan addiktoitunut amerikkalaisnainen söi aiemmin vuosittain peräti 4160 McDonald’sin nugettia. Täydellisen elämänmuutoksen myötä 39-vuotias nainen onnistui pudottamaan lähes puolet painostaan, kertoo brittilehti Mirror.

Kathryn Mulkern oli pikaruoka-addikti, joka nautiskeli McDonald’sin aterioita aiemmin päivittäin. Toimistotyötä elääkseen tekevä 39-vuotias nainen aloitti aamunsa Mäkkärin makkara- ja muffiniaterialla ja herkutteli päivälliseksi keskimäärin 20 pikaruokaravintolan nugettia, tuplajuustohampurilaisen sekä isot ranskalaiset.

Kathryn jätti useimmiten lounaan syömättä, koska ajatteli sen olevan terveellinen valinta.

Lääkärikäynti herätti todellisuuteen

Kathrynin pikaruokapitoinen ruokavalio johti kuitenkin pian masennus- ja ahdistusoireisiin, kun nainen lihoi lihomistaan. Lopulta lääkärikäynti sai naisen heräämään todellisuuteen: Kathryn oli kovaa vauhtia syömässä itseään ennenaikaiseen kuolemaan.

Lääkärin mukaan Kathrynin verenpaine oli hälyttävän korkealla ja kolesteroli vaarallisella tasolla. Pikaruokaa rakastava nainen päätti muuttaa elämänsä suunnan ja ilmoittautui mukaan Painonvartijoihin. Kathrynin elämänmuutos alkoi vuonna 2014.

"Tapoin itseäni hitaasti"

Nyt, viisi vuotta myöhemmin Kathryn on pudottanut lähes puolet painostaan, yli 60 kiloa. Hänen vaatekokonsa on pudonnut kuudella numerolla. Pikaruoka-addiktion sijaan nainen on koukussa salilla treenaamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minua ällöttää aiempi ruokavalioni. Tapoin itseäni hitaasti jokaisella puraisulla.

Kathryn kertoo Mirror-lehdelle olleensa täysin pöllämystynyt siitä, mihin ihmiskeho pystyy.

– Kun painoni alkoi pudota, olin shokissa kehon muuntautumiskyvystä. Rakastuin voimaharjoitteluun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Enää vaa’an numerot eivät merkitse minulle mitään, vaan se, miltä minusta tuntuu henkisesti. Ja tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja terveeltä. Olen onnekas, että olen elossa.

"Tiesin olevani lihava"

Kathryn kertoo omaavansa italialais-irlantilaisen taustan, joten hänen ruokavalionsa koostui jo lapsuudessa hyvin pitkälti pastasta ja leivästä. Mitä vanhemmaksi Kathryn tuli, sitä enemmän hän alkoi syödä herkkuja ja pikaruokaa.

– Oli helppoa napata McDonald’sista ruokaa ensin aamulla matkalla töihin ja sitten töistä kotiin. Tiesin olevani lihava, mutta ajattelin asian olevan ok, jos jätän lounaan väliin.

Näin treenaat itsellesi pyykkilautavatsan:

Kesätreeni: Näin saat pyykkilautavatsan 10:39

Lähde: Mirror 

Lue myös:

    Uusimmat