Videosta järjetön hitti – näin korukaupan myyjä väittää paljastaneensa miesasiakkaan uskottomuuden: "Hups"

Korukaupan myyjä väittää sotkeneensa miesasiakkaan lahjat tahallaan. Video on herättänyt paljon keskustelua niin sanotusta "tyttökoodista".

Kun eräs miesasiakas tuli korukauppaan ostaakseen lahjat niin vaimolleen kuin tyttöystävälleenkin, myyjä päätti paljastaa miehen uskottomuuden huikealla tavalla. Niin myyjä itse, Zoe Roe, ainakin väittää miljoonia katselukertoja keränneellä TikTok-videollaan. Videosta uutisoivat ainakin Yahoo ja Daily Mail.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hups"

Videolla Illinoisissa asuva Zoe kertoo, kuinka viesti naisille, ettei heidän rakastetullaan ole täysin puhtaat jauhot pussissa.

– Työskentelen korukaupassa, ja tänään sisään tuli mies, joka etsi lahjaa vaimolleen 10-vuotishääpäivän kunniaksi, Zoe kertoo.

Mies päätyi ostamaan lahjan, jossa luki "kauniille vaimolleni". Tämän jälkeen mies kuitenkin kertoi haluavansa tehdä toisen ostoksen toisella luottokortilla ja pyysi myyjää avaamaan hänelle toisen, erillisen tilin kauppaan. Lisäksi mies kysyi, löytyisikö kaupasta jotain lahjaa, jossa lukisi "tyttöystävä". Zoe auttoi miestä valitsemaan lahjan tyttöystävälle, jonka kanssa miehellä ilmeisesti oli ensimmäinen vuosipäivä.

Zoe kertoo tämän jälkeen laittaneensa lahjat kasseihin. Vaimolle tarkoitettuun kassiin kirjattiin 'K' Kristinin merkiksi, ja tyttöystävän lahjakassiin 'L' Lauran merkiksi.

Tässä kohtaa Zoe tunnustaa tehneensä "huolimattomuusvirheen".

– Muistin juuri, että hänen vaimonsa nimi on Laura, ja tyttöystävän nimi on Kristin. Taisin sekoittaa kassit. Hups, Zoe toteaa virnistyksen kera.

Videon saatetekstissä Zoe kertoo, että vastaavaa tapahtuu liian usein, ja toteaa pitäneensä toisten naisten puolia.

"Se on tyttökoodi"

Humoristisia videoita tehtailevan Zoen tarinan paikkansapitävyydestä ei ole takeita, mutta videota on joka tapauksessa katsottu yli kahdeksan miljoonaa kertaa. Se on herättänyt paljon keskustelua niin kutsutusta tyttökoodista sekä siitä, oliko Zoen tehtävä paljastaa miehen uskottomuus. Videoon on sadellut yli 23 000 kommenttia, ja keskustelu käy kiivaana siitä, tulisiko vastaavassa tilanteessa toimia Zoen esimerkin tavoin. Suurin osa kommentoijista tuntuu kuitenkin pitävän naisen puolia.

– Tämä on moraalisesti mahtavaa, mutta työntekijänä se ei ollut tehtäväsi tai asiasi, ja olen aika varma, että hän voi haastaa sinut oikeuteen, mutta henkilökohtaisesti rakastin tätä, muotoili eräs.

– Mitä tarkoitatte sillä, ettei se ollut "hänen asiansa"? Se on tyttökoodi! Kuvittele, että ihmiset tietäisivät, että sinua petetään, mutta kukaan ei kertoisi sinulle, kehotti eräs kommentoija miettimään.

– Kaikki, jotka sanovat, ettei se ollut sinun asias [paljastaa uskottomuutta], ovat niitä, jotka antavat ystäviensä tulla petetyiksi, koska tulevat toimeen kummankin osapuolen kanssa, totesi eräs kommentoija.

Zoe. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kaikki sankarit eivät käytä viittoja, toiset käyttävät siipimäisiä rajauksia, kehaisi yksi kommentoijista.

– Kiitän sinua kaikkien naimisssa olevien naisten puolesta, ylisti yksi kommentoija.

– Olet toteemieläimeni! Toivoisin, että joku yhtä mahtava kuin sinä tekisi näin minullekin, kommentoi eräs.

Moni on myös ihmetellyt, miten Zoen pomo suhtautuu työntekijänsä "mokaan". Zoe on kuitenkin kertonut kommenteissa, että naipsuolinen pomo piti tapausta "hulvattomana". Pohdintoihin mahdollisesta polyamorisesta suhteesta Zoe kommentoi miehen toiminnaan olleen selkeästi niin salailevaa, ettei hän todellakaan usko vaimon tietävän salarakkaasta.

Jotkut kommentoijat kertoivat itsekin nähneensä vastaavaa tapahtuneen omilla työpaikoillaan myyjinä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: YahooDaily Mail

Lue myös:

    Uusimmat