Mainos

Rikkaalla leskellä ollut salasuhteita yli sadan varatun miehen kanssa – uskoo pelastavansa onnettomia avioliittoja

Rikas leski ei tunne syyllisyyttä harrastettuaan seksiä yli sadan, naimisissa olevan miehen kanssa.

Leskeksi jäänyt Gweneth Lee, 47, paljastaa, että on ollut salasuhteessa yli sadan, naimisissa olevan miehen kanssa. Lee uskoo kuitenkin pelastaneensa onnettomat liitot suhteillaan.

Leen mukaan puolet varattujen miesten vaimoista tietää suhteista. Vaimot eivät naisen mukaan kuitenkaan välitä miestensä puuhista, sillä eivät itse halua harrastaa seksiä, mutta toivovat silti miestensä olevan onnellisia.

Varakasta entistä mallia kutsutaan Brittien törkeimmäksi rakastajattareksi. Nainen ei tunne syyllisyyttä suhteistaan, sillä hän mielestään auttaa pelastamaan onnettomat liitot tarjotessaan miehilleen väylän purkautua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minä rehellisesti uskon, että autan pitämään monet parit yhdessä, Lee kertoo The Sunin mukaan.

Lee järkeilee, että naisten elämässä täyttymys tulee jossain vaiheessa seksin sijaan ystävistä ja lapsista, mutta miehet jäävät tällöin kaipaamaan seksielämää. 

– Miehet eivät halua jättää vaimojaan, mutta he haluavat purkaa patoutunutta turhautumistaan.

Tässä vaiheessa Lee astuu kuvaan.

– Haluan vain pitää hauskaa ja harrastaa mahtavaa seksiä – ja sitä miehetkin haluavat minulta.

– Seksin harrastaminen jonkun uuden kanssa voi tehdä hyvää avioliitolle. Se vie paineita pois vaimoilta, joiden libidot ovat kuolleet, ja pitää miehen onnellisena.

Lee huomauttaa, että sama pätee toisinkinpäin. Jos mies ei halua enää seksiä, monet naiset ajautuvat salasuhteisiin samalla tavalla.

Lee kertoo tavanneensa useimmat seksikumppaninsa varatuille suunnatun deittisivuston kautta. Jotkut suhteista ovat kestäneet vain muutamien treffien verran, toiset suhteet ovat kestäneet vuosia. Lee liittyi sivustolle kymmenen vuotta sitten, kun hänen Robert-miehensä menehtyi.

Leen laskujen mukaan miehiä on ollut yli sata, ja hän tapailee miehiään ympäri maailmaa. Hän vakuuttaa kuitenkin pystyvänsä uskollisuuteen, jos parisuhde olisi tarpeeksi erityinen.

Valloituksien joukossa menestyneitä miehiä

Leen valloituksiin kuuluvat muun muassa 20 vuotta "onnellisesti naimisissa" ollut lääkealan pohatta, jonka vaimo ei halua seksiä ja tiedostaa miehensä salasuhteet, sekä rahoittaja, jonka avioliiton Lee kertoo pelastaneensa:

– Ehkä hänen vaimollaan oli aavistus siitä, mitä tapahtui, koska kun mies eräänä iltana tuli kotiin, vaimo oli odottamassa samppanjapullon kera pukeutuneena mitä viekoittelevimpiin alusvaatteisiin. Hän oli päättänyt palauttaa kipinän heidän avioliittoonsa.

Lee kertoo myös kirurgista, joka ei halua näyttää tuhmaa puoltaan vaimolleen sekä vammaisen lapsen sijoittajaisästä, jonka vaimon energia menee lapsen hoitamiseen. Mies on Leen mukaan "omistautunut vaimolleen ja lapselleen, mutta tarvitsee vain hieman purkautumista silloin tällöin".

Lähde:  The Sun

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.